Úszó, vízilabdázó, autóversenyző, bokszoló, jogász, színész pilóta, vegyészmérnök és a sort még hosszan lehetne folytatni. Carlo Pedersoli nápolyi születésű színész élettörténete magáért beszél. Bejárta a világ minden táját és szinte nincs olyan dolog, amivel ne próbálkozott volna. Sosem tekintette magát színésznek, ahogy Ő fogalmazott, inkább csak színészkedett. A legbüszkébb mindig a sportban elért eredményeire volt, úgy gondolta, hogy ezek fogják halhatatlanná tenni. Egy emberként élt át 3 embernek is bőven elég kalandot, de végeredményben mindig ugyan az a szerény nápolyi fickó maradt, aki legyint a problémákra és sosem mond nemet egy jó ebédre.

 

 

Király Levente 5 országot is bejárt, hogy találkozzon Bud Spencer életében fontos személyekkel, hogy egy olyan teljes képet adhasson róla, amit a rajongók egyébként nem ismerhettek. Családtagok, barátok, kollégák és sporttársak mesélnek róla, hogy milyen is volt Carlo Pedersoli. A színész erős szálak fűzik Magyarországhoz, hiszen Németország mellett nálunk örvendett a legnagyobb népszerűségnek, viszont hazájában sosem tartották nagyra és beskatulyázták a B listás színészek táborába.

A Nagytotálban Király Levente, a dokumentumfilm rendezője mesélt a film elkészültének első lépéseiről, a forgatások nehézségeiről és arról, hogy Ő személy szerint milyen embernek ismerte meg Carlo Pedersolit. A műsorvezető Péller András.