2024-07-19 18:05:00

2024-07-21 18:05:00

BorMárka: „Maga az utazás egy egyedülálló kaland!”

Július közepén már egyre többen készülődnek a nyaralásra, sőt van, aki valószínűleg, már ezekben a napokban éppen szabadságát tölti. Mi mindenesetre mindkét kategóriára gondoltunk, amikor feltettük magunknak a kérdést: hol nyaral a magyar?

Részletek

Egyesíti erőit a Budapesti Értéktőzsde és az Unicredit Bank

A BÉT-UniCredit Lounge kezdeményezés keretében támogatják a középvállalatokat a szükséges tudás, pénzügyi forrás és szakértői hálózat elérésében, ezáltal erősítve a cégek tőkepiaci jelenlétét és fenntartható növekedését.

Részletek

Okostanterem nyílt az Állatorvosi Egyetemen

Bemutatták az Állatorvostudományi Egyetem első, legmodernebb technikával felszerelt okostantermét.

Részletek

Magyar Telekom: folytatódhat-e a részvények szárnyalása?

A Prémium Kategóriában Várkonyi Diánával, a Magyar Telekom tőkepiaci kapcsolatokért felelős vezetőjével beszélgettünk az első félévben kiválóan teljesítő részvényárfolyam hátterében álló fundamentális tényezőkről és a társaság jövőbeni stratégiai terveiről.

Részletek

Részvények vagy állampapírok: mit javasol a szakértő?

A tőkepiaci kilátásokról és a portfóliók optimálisnak tartott kockázati kitettségéről kérdeztük a Generali Alapkezelő portfóliómenedzserét.

Részletek

Mesterséges intelligencia vagy más? Lesz még akvizíció a magyar tőzsde IT-növekedési papírjánál

A Prémium Kategória műsorában Szekeres Viktor, a Gloster Nyrt. alapítója, igazgatósági elnöke a társaság júniusi hírdömpingjével kapcsolatban emelte ki a legfontosabb információkat.

Részletek

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.