Nincs megjelenítendő tartalom.
Nincs megjelenítendő tartalom.

Nagyot lehet bukni a devizaváltáson

Jól jövedelmező üzleti modellt, de súlyos veszteségeket is okozhat egy kereskedőnek, hogyha távol-keleti országokból rendelt árut értékesít tovább az Európai Unió valamely tagállamába.

Részletek

Akik diktálják a forradalmak ütemét

Alig fél emberöltővel azután, hogy a digitalizáción, a gépi automatizáláson alapuló ipar 4.0 megjelent a köztudatban, egyes iparágak zászlóshajói már a hatodik ipari forradalomra készülnek.

Részletek

Terrorveszély közepette kezdődik el a foci-EB

Lezárták a német határokat az Európa-bajnokság biztonságának növelése érdekében. A hatóságok péntektől valamennyi határon hivatalos felhatalmazással ellenőrizhetik a beutazók dokumentumait.

Részletek

Újra lendület kap a hitelezés és az ingatlanpiac?

A Duna House gazdasági igazgatójával beszélgettünk a Prémium kategóriás tőzsdei társaság első negyedéves gyorsjelentéséről és a hazai ingatlanpiacról.

Részletek

Budapesten bérelnél lakást? Erre érdemes készülnöd!

Budapesti ingatlanpiaci trendek, kereslet-kínálat, hozamok és árazási tendenciák – a Forestay Alapkezelő vezérigazgatóját kérdeztük.

Részletek

Alulértékelt a részvénypiac: Richter, AutoWallis, Gloster a szakértő kedvencei között

A globális tőkepiaci kilátásokról és a magyar tőzsde alulértékeltnek tartott részvényeiről kérdeztük Zakár Tivadart, az Univerz Invest Zrt. befektetési igazgatóját.

Részletek

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.