1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Nestával

  A korábban vártnál 15 százalékkal több új autót állíthatnak Magyarországon forgalomba idén. Így összesen 90 ezer gépjármű találhat gazdára – áll a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének közleményében. A Várakozásoknál jóval nagyobb mértékben javult a szeptemberi ifo index. A müncheni gazdaságkutató cég hangulatmutatója 109,5 pont lett, ami két éve a legmagasabb érték. A fogyasztási hiteleket érintheti a legerőteljesebben a Brexit –írja a portfolio.hu a Financial Times nem a nyilvánosság számára készült tanulmányára hivatkozva. Nem vár jelentős megállapodást a szakértő a nagy olajkitermelő országok eheti csúcstalálkozójától. Részvények kibocsátásával szeretne 3 milliárd forint friss tőként bevonni az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. Új szolgáltató központot hoz létre Szegeden a British Petrol. Ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35
 7. 15:05

  M2M Zóna

  Műsorunk vendége Román Gergely, a Decathlon stratégiai igazgatója, akivel arról beszélgetünk, hogy egy áruház milyen okos megoldásokkal tudja megkönnyíteni és élvezetesebbé tenni a vásárlás folyamatát.

  Belehallgatás:
 8. 15:35
 9. 16:05
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Scheer Sándor a Market Építő Zrt. alapító tulajdonosa, a cég vezérigazgatója A riporter Mezei Dániel.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-06-20 00:00:00

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Nestával

A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a szálláshelyek online piacterét működtető Airbnb ígéretét, amely szerint a társaság módosítja a fogyasztóknak nyújtott tájékoztatásait a díjairól - közölte a GVH. A 2016-ban indított vizsgálat a szállásfoglalást nyújtó vállalat kötelezettségvállalására tekintettel nem állapított meg jogsértést, és bírságot sem szabott ki. Az Airbnb vállalta, hogy a magyar felhasználók a jövőben egy szállás keresésénél a foglalás kapcsán felmerülő összes díjról tájékoztatást kapnak, így könnyebben tudják majd kalkulálni és összehasonlítani az árakat. Már élesben is lehet regisztrálni a NAV honlapján az online számlaadat-szolgáltatásra a vállalkozóknak. A korábban megjelent pénzügyminiszteri rendelet szerint július elsejétől a számlát kibocsátóknak bejelentési kötelezettségük van az Adóhatóság felé a kiállított számlával kapcsolatban. Ehhez a legegyszerűbb egy online számlázó felület használata. Mind a vakáció, és a nyári időjárás, mind pedig a Labdarúgó világbajnokság pörgeti a játékok piacát – mondta a régiójáték marketingvezetője. Gyaraki Dávid szerint a 10 legjobban fogyó t termék közt nyolc a strandoláshoz köthető, a foci-vb a labda értékesítéseket pörgeti. Tavalyhoz képest többet költenek a családok játékvásárlásra, az idei teljes költség elérheti a 6,5 milliárd forintot. Több százezer négyzetméter iroda épült Budapesten a XIII. kerületben az úgynevezett irodafolyosón. Ezek az irodaház építkezések szinte mágnesként vonzzák az otthonokat vásárló illetve építő befektetőket. Ez pedig a lakások árában is meglátszik. A drágulást és annak mértékét vizsgálta az Otthontérkép a legfrissebb elemzésében. Műsorvezető: Szűcs Péter, szerkesztő: Németh Tamás

2018-06-20 06:35:00

Monitor

2018-06-20 13:00:00

Kultúr-Trend Magazin

2018-06-20 13:35:00

Gyűjtő

2018-06-20 15:35:00

A Nap Vendége

Banai Péter Benő, NGM államháztartásért felelős államtitkár. A riporter Szajlai Csaba.

2018-06-20 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-06-20 19:05:00

 • Török választás: Erdogan zsebében a győzelem?

  Az ellenzéki jelöltek képtelenek egységet alkotni, mozgósítani az egyébként jelentős számú proteszt szavazót Törökországban, így Erdogan elnök és pártjának győzelme szinte borítékolható a hétvégi választáson

A hét kérdése

Hogy érzed magad? mmm

Friss hírek

 • Megtizedelte munkaerejét Elon Musk

  Történelmének eddigi legnagyobb leépítési hullámáról döntöttek a Teslánál.
 • Tőzsdére készül a Megakrán

  Vállalkozásból vállalattá fejlődhet a Megakrán zrt. a tőzsdére lépéssel.
 • Drónokat is bevetnének a mentősök

  A jövőben akár pilóta nélküli repülőkkel is segítené a közterületen rosszul lett emberek ellátását az Országos Mentőszolgálat.
 • Rossz hírek a nyárra: hiánycikk lesz a kedvenc fagylaltunk

  A jelentős keresletemelkedés miatt a fogyasztók nehezebben juthatnak hozzá kedvenc jégrémükhöz.
 • Konfliktusos viszonyban: Ukrajna és Oroszország

  Oroszország és Ukrajna épphogy nincsenek hivatalosan deklarált háborús viszonyban egymással, de kapcsolatuk mindenképpen mélyponton van. Az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt, ami indokolttá tette a róluk szóló beszélgetést. A rádióbeszélgetés részvevői Bendarzsevszkij Anton, a Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány igazgatója és Illyas György, a Külügyi és Külgazdasági Intézet külső munkatársa. A riporter Lakatos László.

Közösségi oldal