1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Nestával

  A korábban vártnál 15 százalékkal több új autót állíthatnak Magyarországon forgalomba idén. Így összesen 90 ezer gépjármű találhat gazdára – áll a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének közleményében. A Várakozásoknál jóval nagyobb mértékben javult a szeptemberi ifo index. A müncheni gazdaságkutató cég hangulatmutatója 109,5 pont lett, ami két éve a legmagasabb érték. A fogyasztási hiteleket érintheti a legerőteljesebben a Brexit –írja a portfolio.hu a Financial Times nem a nyilvánosság számára készült tanulmányára hivatkozva. Nem vár jelentős megállapodást a szakértő a nagy olajkitermelő országok eheti csúcstalálkozójától. Részvények kibocsátásával szeretne 3 milliárd forint friss tőként bevonni az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. Új szolgáltató központot hoz létre Szegeden a British Petrol. Ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35
 7. 15:05

  M2M Zóna

  Műsorunk vendége Román Gergely, a Decathlon stratégiai igazgatója, akivel arról beszélgetünk, hogy egy áruház milyen okos megoldásokkal tudja megkönnyíteni és élvezetesebbé tenni a vásárlás folyamatát.

  Belehallgatás:
 8. 15:35
 9. 16:05
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Scheer Sándor a Market Építő Zrt. alapító tulajdonosa, a cég vezérigazgatója A riporter Mezei Dániel.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2017-09-22 00:00:00

Soul History

Ugyan, megszokottnak mondható a szeptemberi jelentős csapadék Magyarországon, de most a szüret idején ez mégsem jött jól a szőlőtőkék körül dolgozóknak. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Elnöke szerint azonban európai összevetésben is jobbak az eddig megismert termésszámok a korábban becsültnél. A szakember bízik benne, hogy minőség szempontjából kiemelkedő lesz az idei évjárat. Tovább csúszik az inflációs cél fenntartható elérése. Az eddig vártnál egy negyedévvel később, 2019 közepére valószínűsíti a jegybank, miután az importált fogyasztói áremelkedés gyengébb pályán lehet a korábbi várakozásoknál – mondta a jegybank legfrissebb inflációs jelentésének bemutatásán a Magyar Nemzeti Bank igazgatója. Balatoni András szerint a beruházások gyorsan emelkednek és a lakossági fogyasztás is tovább bővül az idén. A jegybank szakértői erre az évre 2,4 százalékos fogyasztói áremelkedéssel számolnak, ugyanakkor a külső hatások miatt a következő két évben alacsonyabb inflációt várnak. Teljesíthető a Magyar Nemzeti Bank inflációs célkitűzése, ugyanakkor Magyarországot az átlagosnál jobban korlátozzák az egyedi hatások és a külső tényezők- így reagált az OTP Bank elemzője arra a hírre, hogy a jegybank egy negyedévvel később, 2019 közepére várja a 3 százalékos inflációs cél elérését. Dunai Gábor szerint ezek a hatások fokozatosan tompítják a hazai inflációs növekedést. Emellett arról is beszélt, hogy a bővülő belső kereslet miért nem tud rövidtávon hozzájárulni az árak emelkedéséhez. Szeptember 21-től vehető fel állami támogatás a régi típusú gázkonvektorok cseréjére az Otthon Melege Program keretében. Az összesen 1,5 milliárd forint keretösszegű állami forrásból háztartásonként az elszámolható költségek 80%-át, de összesen 500 ezer forintot lehet felvenni gázkonvektorok, kazánok, háztartási gépek és nyílászárók cseréjére. A Bés-Kft. műszaki vezetője a Trend FM-nek elmondta, hogy jelentős segítség az állami támogatás, ugyanis rendkívül költséges a régi fűtési rendszerek kicserélése. Felvásárolja a HTC okostelefon üzletágának jelentős részét a Google. Az informatikai óriás 1,1 milliárd dollárért vesz át kétezer főt a tajvani gyártótól, saját Pixel nevű okostelefonjának fejlesztése miatt. A HWSW informatikai portál főszerkesztője elmondta, hogy a Google az évek óta veszteségesen működő HTC segítségével akar betörni az okos telefonok piacára, ahol jelenleg csak Androidos partnerei révén van jelen. Átadták a Béres Gyógyszergyár új szolnoki gyártóüzemét. A 3,2 milliárd forint értékű beruházás átadójánál beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök, és jelen volt Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is. A Béres Gyógyszergyár elnöke a Trend FM-nek elmondta, hogy elsősorban a cég exportpiaci kilátásit javítja a beruházás. Béres József emellett arról is beszélt, hogy nem a hazai cégek közötti verseny, hanem a nem ellenőrzött minőségű termékeket kínáló gyártók megjelenése okozza a nagy piaci kockázatot. Műsorvezető: Szűcs Péter, szerkesztő: Németh Tamás

2017-09-22 11:05:00

Monitor

2017-09-22 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2017-09-22 13:35:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2017-09-22 15:05:00

Exclusive Marosi Viktorral

2017-09-22 17:10:00

A Nap Vendége

Reng Zoltán, a Hungrana Kft. vezérigazgatója, valamint Dr. Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főigazgatója. A riporter Lakatos László.

2017-09-22 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2017-09-22 19:05:00

 • Rangos elismerést kapott az Invitech Solutions

  Idén számos nevezés érkezett az IT Business Award felhívására. Az Invitech Solutions az Intelligens Biztonsági Szolgáltatásaival a projektfejlesztésben ért el első helyezést.

A hét kérdése

Hogy érzed magad? mmm

Friss hírek

Közösségi oldal