1. A Nap Vendége

  Barabás. T. János, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető elemzője. A riporter Emőd Pál.

 2. Archichat

  Mezei Dániel és Kendik Géza

  Archichat_trend. Az építészetről beszélünk, Kendik Gézával és Mezei Dániellel, valamint vendégeikkel. Ezúttal a Párizsi udvar és a Múzeumkert lesz terítéken. A legendás passzázs felújításáról, Déry Attila professzorral, Ybl-díjas építésszel beszélget a két műsorvezető, majd Szabó Gábor, a Múzeumkert rehabilitációjára kiírt tájépítészeti pályázat győztese, a TÉR-TEAM Mérnök Kft tulajdonosa mondja el, hogy milyen szempontok alapján gondolta el a Pál utcai fiúk legendás helyszínének megújítását.

 3. Archichat

  Mezei Dániel és Kendik Géza

 4. Egészségbiztosítás a Monitor Délutánban (ismétlés)

  Érczfalvi András

  A mai Egészségbiztosítás rovatban az egészségügyi katasztrófák elleni biztosítások piacán tájékozódunk szakértők segítségével. Lehet-e halálos betegség ellen biztosítást kötni, ha lehet hogyan és milyen feltételekkel? Egyáltalán ki gondolkozik efféle prevencióban?

 5. Egészséggazdaság a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az Egészséggazdaság témája az egészségügyi dolgozók béremelése, stúdióban Dr. Dénes Tamás a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete elnöke és Heim Pál a Heim Pál Alapítvány stratégiai igazgatója.

 6. Egészséggazdaság a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az Egészséggazdaság mai témája a logisztika és az egészségügy fejlesztésének közös pontjai. A szakértő Heim Pál és Dr. Maklári-Kis Balázs.

 7. Exclusive Marosi Viktorral

  Marosi Viktor

  Kockáztatni nem luxus. Legalábbis nem kéne, hogy az legyen. Visszatérő téma az elvándorlás és, hogy ez egy élhetetlen ország. Sokan egyetértenek, és ha kevesen is, de vannak olyanok, akik magukban keresik a hibát. Hibázni azonban szintén nem luxus. Az Exclusive mai adásában a bátorság és a változtatni akarás lesz az egyik témánk. Vendégünk Túri Márton, az ujraterveztem.hu alapítója. Aztán egy olyan fotóműfajról lesz szó, amit csupán néhány éve nevezünk nevén. Bár a partyfotózás nem új dolog, az elmúlt években éles határvonalak választották el a többi fotós szakágazattól. Egy olyan fotóssal beszélgetünk, akinek a képein keresztül otthonunkká vált a budapesti éjszaka. Talabér Géza lesz a vendégünk.

 8. Fintech Világa Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  FINTECH VILÁGA címmel új műsort indítunk a Peak Financial Services-zel együttműködve. Frissek, innovatívak, izgalmasak – így jellemezhetjük a napjainkban a pénzügyi szektor hagyományos trendjeit újragondoló fintech startupokat. Ebben a szellemiségben készül a március 11-én debütáló, Finetch világa című műsorunk is, amely minden pénteken a 16 órai hírek után jelentkezik. A műsorvezető, Érczfalvi András a fintech szektor sajátosságairól, a fejlesztések irányáról kérdezi az első adásban Suppan Márton, állandó szakértőnket. A műsor rendszeres hallgatóit nem éri majd váratlanul, ha a nem is túl távoli jövőben az autónk befizeti a csekkeinket, és megrendeli a vacsorát, mire hazaérünk. A műsorban bemutatjuk a fintech startupok friss szellemiségét és gondolkodásmódját, példákat keresünk egy-egy banki, biztosítói, szabályozói megoldás újragondolására, az innováción alapuló jövő lehetséges irányaira. A műsor szakértői: SUPPAN MÁRTON, a hat legígéretesebb európai fintech cég egyike, a Peak Financial Services igazgatója, LEMÁK GÁBOR, a Fintech Group igazgatója, valamint INOTAY BALÁZS, az Eclectiq Minds igazgatója. A világ a pénzügyi startupok szemével – Minden, amit a fintechről tudnunk kell. Lazán, de komolyan, minden pénteken, 16 órától a 94.2-n!

 9. Flavor

  Megyeri Sára és Nagy Sebestyén

 10. Golf Túra (ismétlés)

  Bodnár Csaba - Popovits Barnabás

 11. GR 2 a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  Finisben a GR 2, a Gazdasági Rádió vállalkozói versenye. A több mint 3 hónapig tartó verseny ma az eredményhirdetéssel zárul.

 12. GR 2 a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  Véget ér a GR 2 ötödik évfolyama.Eredményhirdetés a műsorban.

 13. GR Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 14. Gyűjtő

  Machán Frigyes

 15. Gyűjtő (ismétlés)

  A Gyűjtő mai vendége Barabás Zsófi festőművész, akivel legújabb Flow c. kiállításáról beszélgettün.Helyszín: A38, szeptember 24-ig.

 16. Hétfő - Egy nő

  Marjai Kamilla, pszichopedagógus, addiktológiai konzultáns, színházi szaknevelő, és Laposa Julcsi, Aranypáva Nagydíjas népzenész. A riporter Kutasi Judit.

 17. Hétvégi Menetrend

  Kultúra, gasztronómia, utazás, könyv és zene mindenevőknek a TREND FM-en! A szerkesztő-műsorvezető Kutasi Judit.

 18. ITSH a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az ITSH-T bemutató sorozatunk mai részében az outsourcing jelentőségéről,szerepéről,előnyeiről beszélünk szakértő vendégeinkkel.

 19. Karácsonyi zenei válogatás

  A Trend Fm ünnepi zenei válogatása

 20. Kompasz a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A mai adás első vendége Farkas Károly az I-CELL operatív igazgatója, akivel az útdíjfizetés OBU -val történő lehetőségéről beszélünk.

 21. Közeljövő Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  ÚJ MŰSOR A TREND FM-EN! KÖZELJÖVŐ – magazinműsor a holnap elképzelhetetlen világáról pénteken fél 5-től – Érczfalvi Andrással. Vendégünk a műsor állandó szakértője, Kánai András jövőkutató. Közeljövő – egy műsor a jövő trendjeivel, illetve a következő évek legizgalmasabb technikai-tudományos és üzleti fejleményeivel. Hangoljon a jövőre minden pénteken, fél 5-től! 94,2 - Trend FM

 22. Közkincskereső Kovács Olivérrel

  Kovács Olivér

  Római út maradványa, elrejtett bronzkori edények. Egy nagyberuházáshoz kapcsolódó feltáráson járunk Sopron közelében a műsor első perceiben. Dupla évforduló. Százharminc éve alapították a Budapesti Történeti Múzeumot és ötven éve költözött a Vármúzeum a jelenlegi helyére, a budavári palotába. Farbaky Péterrel, a BTM főigazgatójával beszélgetünk múltról és jövőről. Amikor a múzeum megy a látogatókhoz. Vasárnap első ízben rendezték meg a Flórián téren a Római Fesztivált. Megtudjuk, hogyan sikerült. Végül Zalaegerszeg belvárosába, az egerszegi vár feltárására indulunk. Soha ilyen nagy területen nem kutathatták még a szakemberek az elveszett erősséget.

 23. Kultúr-Trend Magazin

  Kristóf Gábor

 24. M2M Zóna

  Szűcs Péter

 25. M2M Zóna (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 26. Made in Germany - különleges német zenei válogatás (ismétlés)

  A német tematikus hét alkalmából válogatott különleges zenei szelekció a német zenei ipar jelentősebb előadóitól az Orange Produkció válogatásában - csak itt és csak most, ezen a héten!

 27. Magyarok a piacon Kristóf Gáborral (ismétlés)

  Kristóf Gábor

  Hegedűs Imrével, a Bicskei Mezőgazdasági Zrt. igazgatójával, (aki állattenyésztő üzemmérnök és takarmányozási szakmérnök , a cég résztulajdonosa is), együtt nézzük hármukat, ők meg bennünket. Mi nagyon szépnek látjuk őket... Hogy mi az ő véleményük rólunk – sohasem fogom megtudni. „Ők” ugyanis Holstein-fríz tehenek. Az etyeki Ödön-majorban állunk, a fejőház előtt. Októberben lesz a szépségverseny Kaposváron, a három „kiválasztott” már erre készül. Mi pedig (a tehénszépségversenyek kritériumain túl) megbeszéljük: milyen a tejpiac helyzete, hogyan kerülhet a boltban 145 forintba egy liter tartós tej, amikor 200 forintnál is többe kellene kerülnie, mit termel a gazdaság, hányan élnek meg belőle – és ez csak néhány téma, amiről szó van ebben a műsorban...

 28. Menetrend Kutasi Judittal

  Kultúra, gasztronómia, utazás, könyv és zene mindenevőknek a TREND FM-en! A szerkesztő-műsorvezető Kutasi Judit.

 29. Menetrend Kutasi Judittal

  Kultúra, gasztronómia, utazás, könyv és zene mindenevőknek a TREND FM-en! A szerkesztő-műsorvezető Kutasi Judit.

 30. Menni-Enni

  Buza Sándor

  A hétfőn 11 órától első ízben jelentkező „élvezeti” magazin, a Menni-Enni, a gasztronómia és a turizmus területéről kínál élményeket, érdekességeket és újdonságokat. Igen, mi szájnak-szemnek-gyomornak és lábnak ingere. Szót ejtünk majd arról az izgalmas átformálódásról, ami hazai vendéglátás elmúlt éveit jellemezte, s rávilágítunk, tudunk-e, érdemes-e lépést tartanunk a nemzetközi trendekkel. Azaz, most elsősorban nem az a kérdés, hogy az oroszok a spájzban vannak-e már. Bemutatkozik egy fiatal pár, Enikő és Balázs, akik fél-világkörüli útra indultak a messzi távol-keletre. Mehettek volna teljesen normális módon, akár repülővel is, de nem. Ők Isztambulon, Teheránon, Szecsuánon, Laoszon, Kambodzsán át egészen Malajziáig tekertek. Várja Önöket a műsorvezető, Buza Sándor.

 31. Menni-Enni

  Buza Sándor

  A Menni-Enni mai adásában beszámolunk egy jótékonysági motoros felvonulásról, majd megtudjuk, milyen különlegességekkel vár az idei OMÉK. A műsor második felében pedig büszkélkedünk: egy világbajnokságon szépen szereplő fiatal szakács hölgyről és egy – a Great Taste Awards Top 50-esébe bekerült - magyar tökmagolajról.

 32. Munka.Erő.Forrás a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A Munkaerőforrás témája a HVG őszi állásbörzéje, a szakértők Fekete-Kőrösi Márta az euCsoport HR vezetője és Hajdú Csongor főszervező.

 33. Munka.Erő.Forrás a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Munkaerőhiány földön,vízen,levegőben...A HG Média konferenciája kapcsán vendégünk ez egyik előadó,Fekete Kőrösi Márta az EU Csoport HR vezetője.

 34. Nagytotál Marosi Viktorral

  Marosi Viktor

  57 év után digitálisan felújítva került újra a mozikba Federico Fellini filmklasszikusa, az Édes élet. Megragadjuk az alkalmat, hogy beszéljünk róla, Kiss András lesz a vendégünk.

 35. Optimum

  Érczfalvi András

  Hogyan tudjuk jól szervezni az irodai életünket? Mennyiben más az új generációk munkaidő-gazdálkodása? Ez a témája a Trend FM OPTIMUM méréstechnikai és irodai folyamatfejlesztő műsorsorozat május 26-i záró adásának. A péntekenként a 17 órai hírösszefoglaló után jelentkező műsor az irodai munkafolyamatokban rejlő hatékonyságnövelő tartalékokat igyekszik szakértők segítségével feltárni.

 36. Paragrafus a Monitor Délutánban.

  A mai Paragrafus vendége Dr. Parti Tamás közjegyző,akivel a zálogjog körüli vitákról beszélünk.

 37. Reggeli Monitor Ivády Zsuzsával

  Ivády Zsuzsa

  A kínai jegybank csaknem 2 százalékkal leértékelte a jüant az amerikai dollárral szemben. Ez meglepetést keltett az elemzők körében. Az elmúlt két évtizedben nem volt ilyen mértékű leértékelés a kínai jegybank részéről. Tovább csökkent az orosz gazdaság teljesítménye, amely 4,6 százalékkal zsugorodott az idei második negyedévben, éves összevetésben. A gazdaság teljesítményére rányomta a bélyegét a kőolaj árának csökkenése, és az ipar gyenge teljesítménye is. Júliusban a fogyasztói árak átlagosan 0,4 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Az ING Bank vezető elemzője, Balatoni András utalt arra, hogy januárban még mínusz 1,4 százalékon állt az infláció Magyarországon, tehát mintegy hét hónap alatt 1,8 százalékkal emelkedtek az árak, ami a régióban az egyik legmarkánsabb növekedés. Rekordmennyiségű pénzt fektettek állampapírba júniusban a magyarok. A Magyar Nemzeti Bank statisztikája alapján összesen 144 milliárd forint áramlott értékpapírokba ebben a hónapban, ebből 134 milliárd forint állampapírokba. Változás következik az Elektronikus Közúti Áruellenőrző Rendszer működésében, augusztus 15-től sem a rendszer, sem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem fogadja el a korábbi automatikus adatszolgáltatás XML formátumát. A küszöbön álló változás egy frissítéssel megoldható, ennek költségét azonban az adózóknak kell megfizetni. Holdingvállalatot hoz létre a világ legnagyobb keresője. A Google a szerkezeti átalakulás után Alphabet név alatt tömörítené az utóbbi években felvásárolt cégeket és csoportokat, amelynek élére Larry Page kerül majd. Ezekkel és más témákkal is foglalkozunk a szerdai Reggeli Monitorban. A műsorvezető: Ivády Zsuzsa.

 38. Reggeli Monitor Németh Tamással

  Nagy Károly

  A vártnál lassabb ütemben erősödött Kína ipari termelése augusztusban. A kínai statisztikai hivatal közleménye szerint 6 százalékkal bővült az ágazat éves alapon, míg az elemzők 6,6 százalékos növekedést vártak. A kiskereskedelmi forgalom 10,1 százalékos növekedése is lassulás a júliusi értékhez képest. Emellett a Japán ipar is megtorpant augusztusban. Mind a hagyományok mind pedig a pénzek eltitkolhatósága is az oka annak, hogy nem csökken a készpénzforgalom – így reagált a bankráció ügyvezető igazgatója a portfolio.hu cikkére. A weblap szerint a kormányzati törekvések ellenére a GDP növekedésnél nagyobb ütemben bővül a forgalomban lévő készpénzállomány. Sokak számára ugyanis egy plasztikkártyánál megnyugtatóbb, ha egy vastag köteg pénz van a zsebében. Orosz vírusirtót tiltott be az amerikai kormány. Az amerikai belbiztonsági minisztérium közleménye szerint a kormányhivatalok nem használhatják a Kaspersky Lab termékeit Az indoklás szerint az orosz céget segítségnyújtásra kötelezheti a moszkvai vezetés, hogy megfigyelhessék az orosz hálózatokon átfutó kommunikációt. Magyarországon is vannak álommunkahelyek – állítja az egyik állásportál. A dreamjobs felmérése szerint a munkahelyi közösséggel, a fejlődési lehetőséggel, a vezetőikkel, de leginkább a fizetésükkel elégedetlenek az itthoni munkavállalók. A cég társalapítója szerint nemcsak a havi fizetés nagysága a meghatározó, hanem az is hozzájárul a munkavállalói hűséghez, ha egy alkalmazott érti és tudja, hogy miért annyi a bére, amennyi. Emellett a kisebb cégeknél a vezetők személyisége is meghatározó szempont. Tovább gyorsult az infláció az Egyesült Államokban. Éves alapon 1,9 százalékos drágulást mértek augusztusban az 1,7 százalékos elemzői konszenzussal szemben, ami már egy második hónapja tartó felfelé ívelő inflációs pályát mutat. Havi bázison 0,4 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak a tengerentúlon. Az OTP Bank elemzője szerint trendforduló következett be az amerikai gazdaságban.

 39. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

  Az elektromos autók elterjedése és az automatizálás akár már 5 éven belül negatívan érintheti a magyar ipart, az Atradius szerint az elektromobilitásra kell fókuszálni a magyar autóiparnak. Töretlen a bérek emelkedése, a Központi Statisztikai Hivatal júliusban 13 százalékos bővülést mért. A szektor fehérítését sürgetik a magán egészségügyi szolgáltatók. Szerintük sokan nem kapnak számlát a magánorvosoknál. Elindult a tőzsde új programja, közepes nagyságú cégeknek segítenek a parkettra lépés előtt. Ez csak néhány a Reggeli Monitor témái közül. Ezek mellett élő interjúban számolunk be az amerikai kamatdöntésről, a legfrissebb árupiaci trendekkel pedig telefonon itt lesz a Saxo Bank elemzője, az MKB portfoliokezelője pedig igazi piaci csemegékkel készül. Tartsanak velünk, a műsorvezető Szűcs Péter!

 40. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Nestával

  Szűcs Péter

  Olajbiznisz - Szaúd-Arábia és Oroszország meghosszabbította az olajkitermelés-csökkentésről szóló megállapodást, a szakértő szerint ez is azt bizonyítja, hogy elkötelezettek az olajár felpumpálása mellett. Folyamatosan terjed az utóbbi idők egyik legkomolyabb zsarolóvírusa, de mit lehet tenni? – keressük a választ. Sikeresen robbantott közepes hatótávolságú rakétát Észak-Korea. Jövőre már akár az Egyesült Államokat is elérhetik, ha ilyen ütemben fejlesztenek. Akár a hadsereg is átállhat a venezuelai felkelők oldalára, akkor pedig vége a Maduro rendszernek – mondja a Latin-Amerika szakértő. Erősödik Angela Merkel mostani német kancellár és pártja – legalábbis ezt bizonyítják az észak-rajna-vesztfáliáliai választás eredményei az országszakértő szerint. AS jegybank megbírságolt a Groupama Biztosítót, de a stabil működés nem volt veszélyben. Ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Szűcs Péter és Nesta.

 41. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Sarkadi-Szabó Kornéllal

  Szűcs Péter

  A várakozások szerint a Fitch és az S&P után a Moody’s hitelminősítő is felminősíti majd Magyarország adósbesorolását, így akár 200 milliárd forintnyi friss tőke érkezhet a magyar államkötvénypiacra. Az Erste Bank vezető elemzője, Ürmössy Gergely, szerint főleg a hosszabb, öt éven túli állampapírokra nőhet meg a külföldi kereslet – erről is szólunk a reggeli Monitoprban. A vártnál valamivel később érheti el a Magyar Nemzeti Bank inflációs célját. Mégis eltörli a roaming díjakat az Európai Bizottság, a jövő nyáron. A mindennapokba is átgyűrűzhet a kvantum teleportálás. Egy kanadai és egy kínai kutatócsoport ugyanis a való életben, és nem pedig laboratóriumi körülmények között tudott minden eddiginél nagyobb távolságba kvantuminformációt továbbítani. Ezekkel és sok más érdekes témával várja önöket Szűcs Péter!

 42. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Suba Krisztinával

  Szűcs Péter

  Benyújtotta az Országgyűlés elé a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslatot a KDNP. Eszerint szigorú kritériumrendszernek kell megfelelni ahhoz, hogy az adós jogosult legyen az igénybevételre. 2015 szeptemberétől azok kérhetnek csődvédelmet, akiknek az otthonuk van veszélyben, és tartozásállományuk a vagyon 100-200 százaléka közé esik. Új működési modellel dolgozik a Magyar Fejlesztési Bank. Nagy Csaba vezérigazgató szerint céljuk a költségtakarékos működés, a bankcsoport tagjainak szorosabb kontrollja és egy ésszerűbb struktúra kialakítása. A bank a 2014-2020-as időszakban majdnem 700 milliárd forint EU-s pénzügyi eszközt kezel. Sok múlik a június 7-i török választásokon. Központi kérdés, hogy tud-e minősített többséget szerezni Erdogan államfő pártja, ekkor ugyanis módosíthatja az alkotmányt, és bevezetheti az elnöki hatalmat. Ettől függhet a kamatszint sorsa. Hatalmasat zuhantak a világ egyik legnagyobb napelem gyártójának, a kínai Yingli vállalatnak a részvényei az elmúlt napokban. Ugyan a napelemek iránti kereslet évről évre emelkedik, a napenergetikai piacon túlkínálat van, ezért több, a szegmensben tevékenykedő vállalat került nehéz helyzetbe. Zuhanó részvényárfolyamok Hongkongban. 3 cég 50 százalékot veszített az értékéből, több tulajdonos milliárdokat veszített, dollárban – órák alatt… Ezekről a témákról is szó esik a pénteki Reggeli Monitorban. A Gazdasági Rádió hallgatóit a két műsorvezető: Szűcs Péter és Sarkadi Szabó Kornél várja.

 43. Reggeli Piac

  A Trend FM zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja. Ha lemaradt, pótolhatja szombaton és vasárnap délelőtt a Reggeli Piaccal!

 44. Reggeli Piac Kristóf Gáborral

  Kristóf Gábor

  A Trend FM zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja.

 45. Reggeli Piac Vöő Györggyel

  A Gazdasági Rádió zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja. Ha lemaradt, pótolhatja szombaton és vasárnap délelőtt a Reggeli Piaccal!

 46. Soul History

  11.00 és 13.00 óra között a SOUL History 84.epizódjában Rota Francesco tovább szemezget korábban sikerrel bemutatott Soul előadók és zenekarok hanglemezeiből a ’73 és ’82 közötti Amerikából, de friss debütálókból sem lesz hiány! A 12.00 órai hírek után telefonon hívja Várkonyi Mátyást, a Generál alapító/szerző/billentyűsét, hogy megtudja Tőle, mi történt az elmúlt 1 évben, amióta a műsor vendége volt, sőt a Francescoval közös Senso Magico 10 - Az élő SOUL History nagykoncert Generál bankettjének részletei is szóba kerülnek. Mindez 3 pillanatfelvétellel a Generál Együttes ’00-es újraegyesülésének emlékezetes előadásáról. A múlt heti Fekete Tamással készített, meglepetésekkel teli adás pedig az alábbi linken hallgatható vissza: https://www.mixcloud.com/Rota_Francesco/soul-history-2%C3%A9vad-23epiz%C3%B3d83ad%C3%A1s-170908a-mer%C3%A9nylet-fekete-tam%C3%A1s-kar%C3%A1csony-james-telefon/

 47. Sportexpressz

  Harle Tamás

 48. Szenzor

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 49. Szenzor (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 50. Szilveszteri zenei válogatás

  Boldog Új Évet kívánunk minden kedves hallgatónknak!

 51. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 52. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 53. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 54. Trend Night Bukovszky Józseffel Adásban

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 55. Turizmus.com a Monitor Délutánban Következik

  Érczfalvi András

 56. User

  Szűcs Péter

 57. User

  Szűcs Péter

 58. Váltó a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  A Monitor Délután első szakértője Stekl László, akivel az elektromos autók körüli legfrissebb híreket és híreszteléseket vesszük sorra, különös figyelemmel az Apple körüli várakozásokra.

 59. Virágzó vidékünk Kristóf Gáborral (ismétlés)

  Ameddig a szem ellát… Igazi alföldi tájról, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből jelentkezünk. A sajátosan szép vidéket a csodálatos Tisza osztja két részre. Jelentős ugyan az ipar is, de inkább a mezőgazdaság dominál: nagyon jó minőségűek a földek, jelentős a búza-, a rizs-, a kukorica-,és a napraforgótermesztés, valamint a sertés-, juh-, szarvasmarhatenyésztés. Sok történelmi emléket is őriz a megye… Fejleszteni való persze itt is van bőven: a megvalósult projektekről és a tervekről is beszélgettünk Dr. Barancsi Ágnessel, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat megyei referensével. A munkaerőgondok megoldását segíthetik a szociális gazdaságok is – mondja Dr. Nagyné Varga Ilona, a megyei Esély Szociális Közalapítvány igazgatója. A gyönyörűen felújított (és családiasan berendezett) tiszaszentimrei református templomban várt bennünket Fodor Gusztáv lelkész, akitől megtudhattuk: miért van szőnyeg, kárpitozott padsorok, légkondicionálás és baba-mama szoba a templomban – és az egyedülálló egyházitégla-gyűjtemény…

 60. Virágzó Vidékünk Lakatos Lászlóval

  Csongrád megye az ország legalacsonyabban fekvő vidéke, teljes egészében síkság. Földrajzi adottságai, a sok napsütés, a folyók közelsége, és a kiváló termőterületek miatt mezőgazdasági szempontból az egyik legjelentősebb megyénk: A szegedi fűszerpaprikán kívül a gabona-, zöldség- és gyümölcstermesztés is kiemelkedő jelentőségű, de az ország vöröshagyma-, fokhagyma-, és gyökérzöldség-termésének jelentős része is Csongrád megyéből származik. A mai műsorban erre a vidékre, az ország éléstárába, invitálom Önöket.