1. A Nap Vendége Adásban

  A riporter Lakatos László.

 2. Archichat

  Mezei Dániel és Kendik Géza

  Archichat_trend. Az építészetről beszélünk, Kendik Gézával és Mezei Dániellel, valamint vendégeikkel. Ezúttal a Párizsi udvar és a Múzeumkert lesz terítéken. A legendás passzázs felújításáról, Déry Attila professzorral, Ybl-díjas építésszel beszélget a két műsorvezető, majd Szabó Gábor, a Múzeumkert rehabilitációjára kiírt tájépítészeti pályázat győztese, a TÉR-TEAM Mérnök Kft tulajdonosa mondja el, hogy milyen szempontok alapján gondolta el a Pál utcai fiúk legendás helyszínének megújítását.

 3. Archichat

  Mezei Dániel és Kendik Géza

 4. Egészségbiztosítás a Monitor Délutánban (ismétlés)

  Érczfalvi András

  A mai Egészségbiztosítás rovatban az egészségügyi katasztrófák elleni biztosítások piacán tájékozódunk szakértők segítségével. Lehet-e halálos betegség ellen biztosítást kötni, ha lehet hogyan és milyen feltételekkel? Egyáltalán ki gondolkozik efféle prevencióban?

 5. Egészséggazdaság a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az Egészséggazdaság témája az egészségügyi dolgozók béremelése, stúdióban Dr. Dénes Tamás a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete elnöke és Heim Pál a Heim Pál Alapítvány stratégiai igazgatója.

 6. Egészséggazdaság a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az Egészséggazdaság mai témája a logisztika és az egészségügy fejlesztésének közös pontjai. A szakértő Heim Pál és Dr. Maklári-Kis Balázs.

 7. Fintech Világa Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  FINTECH VILÁGA címmel új műsort indítunk a Peak Financial Services-zel együttműködve. Frissek, innovatívak, izgalmasak – így jellemezhetjük a napjainkban a pénzügyi szektor hagyományos trendjeit újragondoló fintech startupokat. Ebben a szellemiségben készül a március 11-én debütáló, Finetch világa című műsorunk is, amely minden pénteken a 16 órai hírek után jelentkezik. A műsorvezető, Érczfalvi András a fintech szektor sajátosságairól, a fejlesztések irányáról kérdezi az első adásban Suppan Márton, állandó szakértőnket. A műsor rendszeres hallgatóit nem éri majd váratlanul, ha a nem is túl távoli jövőben az autónk befizeti a csekkeinket, és megrendeli a vacsorát, mire hazaérünk. A műsorban bemutatjuk a fintech startupok friss szellemiségét és gondolkodásmódját, példákat keresünk egy-egy banki, biztosítói, szabályozói megoldás újragondolására, az innováción alapuló jövő lehetséges irányaira. A műsor szakértői: SUPPAN MÁRTON, a hat legígéretesebb európai fintech cég egyike, a Peak Financial Services igazgatója, LEMÁK GÁBOR, a Fintech Group igazgatója, valamint INOTAY BALÁZS, az Eclectiq Minds igazgatója. A világ a pénzügyi startupok szemével – Minden, amit a fintechről tudnunk kell. Lazán, de komolyan, minden pénteken, 16 órától a 94.2-n!

 8. Flavor

  Megyeri Sára és Nagy Sebestyén

 9. Golf Túra (ismétlés)

  Bodnár Csaba - Popovits Barnabás

 10. GR 2 a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  Finisben a GR 2, a Gazdasági Rádió vállalkozói versenye. A több mint 3 hónapig tartó verseny ma az eredményhirdetéssel zárul.

 11. GR 2 a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  Véget ér a GR 2 ötödik évfolyama.Eredményhirdetés a műsorban.

 12. GR Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 13. Gyűjtő

  Machán Frigyes

 14. Gyűjtő (ismétlés)

  A Gyűjtő mai vendége Barabás Zsófi festőművész, akivel legújabb Flow c. kiállításáról beszélgettün.Helyszín: A38, szeptember 24-ig.

 15. Hétfő - Egy nő

  Regős Judit, szociálpolitikus, családi tanácsadó, a Szülők Háza vezetője. A riporter Kutasi Judit.

 16. Hétvégi Menetrend

  Kultúra, gasztronómia, utazás, könyv és zene mindenevőknek a TREND FM-en! A szerkesztő-műsorvezető Kutasi Judit.

 17. ITSH a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az ITSH-T bemutató sorozatunk mai részében az outsourcing jelentőségéről,szerepéről,előnyeiről beszélünk szakértő vendégeinkkel.

 18. Karácsonyi zenei válogatás

  A Trend Fm ünnepi zenei válogatása

 19. Kompasz a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A mai adás első vendége Farkas Károly az I-CELL operatív igazgatója, akivel az útdíjfizetés OBU -val történő lehetőségéről beszélünk.

 20. Közeljövő Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  ÚJ MŰSOR A TREND FM-EN! KÖZELJÖVŐ – magazinműsor a holnap elképzelhetetlen világáról pénteken fél 5-től – Érczfalvi Andrással. Vendégünk a műsor állandó szakértője, Kánai András jövőkutató. Közeljövő – egy műsor a jövő trendjeivel, illetve a következő évek legizgalmasabb technikai-tudományos és üzleti fejleményeivel. Hangoljon a jövőre minden pénteken, fél 5-től! 94,2 - Trend FM

 21. Közkincskereső Kovács Olivérrel

  Kovács Olivér

  Róma emléke egy hajdan szocialista iparváros közepén. Dunaújvárosban a római erőd fontos eleme lesz majd a limes világörökségnek is – itt járunk a műsor elején. Ezután a visegrádi alsóvárba indulunk. A 13. századi kaputorony tetejéről peregnek a cserepek: ha nem sikerül hamar felújítani, életveszélyessé is válhat a jobb sorsra érdemes műemlékegyüttes. Végül a Nemzeti Kulturális Alap Örökségvédelem Kollégiumának vezetőjével, Deme Péterrel beszélgetünk arról is, hogy milyen eredményeket várnak a tavaly év végén digitalizálás és értékmentés témakörben kiírt meghívásos pályázatoktól.

 22. Kultúr-Trend Magazin

  Kristóf Gábor

 23. Kultúrpart

  Novák Péter

 24. M2M Zóna

  Szűcs Péter

  Az élet szinte minden területén fejlesztik a digitális megoldásokat, nincs ez másképpen a mezőgazdaságban sem. Egyre több GPS-alapú traktor dolgozik a földeken, szaporodnak a mini meteorológiai mérőállomások, de az állattartásban is megjelentek a szenzorok, automata etetők. Mai műsorunkban azzal foglalkozunk, milyen lehetőségei vannak a gazdálkodóknak, hogy még hatékonyabban termeljenek. A PwC Magyarország tanácsadóját, Damjanovics Bencét faggatjuk erről. Tartsanak velünk!

 25. M2M Zóna (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 26. Made in Germany - különleges német zenei válogatás (ismétlés)

  A német tematikus hét alkalmából válogatott különleges zenei szelekció a német zenei ipar jelentősebb előadóitól az Orange Produkció válogatásában - csak itt és csak most, ezen a héten!

 27. Magyarok a piacon Kristóf Gáborral (ismétlés)

  Kristóf Gábor

  Hegedűs Imrével, a Bicskei Mezőgazdasági Zrt. igazgatójával, (aki állattenyésztő üzemmérnök és takarmányozási szakmérnök , a cég résztulajdonosa is), együtt nézzük hármukat, ők meg bennünket. Mi nagyon szépnek látjuk őket... Hogy mi az ő véleményük rólunk – sohasem fogom megtudni. „Ők” ugyanis Holstein-fríz tehenek. Az etyeki Ödön-majorban állunk, a fejőház előtt. Októberben lesz a szépségverseny Kaposváron, a három „kiválasztott” már erre készül. Mi pedig (a tehénszépségversenyek kritériumain túl) megbeszéljük: milyen a tejpiac helyzete, hogyan kerülhet a boltban 145 forintba egy liter tartós tej, amikor 200 forintnál is többe kellene kerülnie, mit termel a gazdaság, hányan élnek meg belőle – és ez csak néhány téma, amiről szó van ebben a műsorban...

 28. Menetrend Kutasi Judittal

  Kultúra, gasztronómia, utazás, könyv és zene mindenevőknek a TREND FM-en! A szerkesztő-műsorvezető Kutasi Judit.

 29. Menni-Enni

  Buza Sándor

  A hétfőn 11 órától első ízben jelentkező „élvezeti” magazin, a Menni-Enni, a gasztronómia és a turizmus területéről kínál élményeket, érdekességeket és újdonságokat. Igen, mi szájnak-szemnek-gyomornak és lábnak ingere. Szót ejtünk majd arról az izgalmas átformálódásról, ami hazai vendéglátás elmúlt éveit jellemezte, s rávilágítunk, tudunk-e, érdemes-e lépést tartanunk a nemzetközi trendekkel. Azaz, most elsősorban nem az a kérdés, hogy az oroszok a spájzban vannak-e már. Bemutatkozik egy fiatal pár, Enikő és Balázs, akik fél-világkörüli útra indultak a messzi távol-keletre. Mehettek volna teljesen normális módon, akár repülővel is, de nem. Ők Isztambulon, Teheránon, Szecsuánon, Laoszon, Kambodzsán át egészen Malajziáig tekertek. Várja Önöket a műsorvezető, Buza Sándor.

 30. Menni-Enni

  Buza Sándor

 31. Monitor Nagy Károllyal

  Nagy Károly

  Jól teljesített a hazai turizmus novemberben, a nagy karácsonyi szezon előtt is - derült ki a KSH adataiból. Úgy tűnik megéri szálláshelyekkel foglalkozni. Lassult a brit infláció, de így is 3 százalék lett, vagyis magasabb a jegybank céljainál, amelynek elnöke magyarázkodhat. Eddig jobbára csak azt hallhattuk: kevés a szakképzett munkaerő. Most kiderült: betanított munkásból sincs elég. 10 év alatt duplájára nőtt az ázsiaiak száma itthon. Keleti migrációtörténelem a Reggeli Monitorban. De szó lesz az aranypiacról és a legfrissebb amerikai fejleményekről is. És beszámolót hallhatnak a Las Vegasban múlt héten záródott fogyasztói elektronikai kiállításról és vásárról, a CES-ről is. Nagy Károly várja Önöket!

 32. Munka.Erő.Forrás a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A Munkaerőforrás témája a HVG őszi állásbörzéje, a szakértők Fekete-Kőrösi Márta az euCsoport HR vezetője és Hajdú Csongor főszervező.

 33. Munka.Erő.Forrás a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Munkaerőhiány földön,vízen,levegőben...A HG Média konferenciája kapcsán vendégünk ez egyik előadó,Fekete Kőrösi Márta az EU Csoport HR vezetője.

 34. Optimum

  Érczfalvi András

  Hogyan tudjuk jól szervezni az irodai életünket? Mennyiben más az új generációk munkaidő-gazdálkodása? Ez a témája a Trend FM OPTIMUM méréstechnikai és irodai folyamatfejlesztő műsorsorozat május 26-i záró adásának. A péntekenként a 17 órai hírösszefoglaló után jelentkező műsor az irodai munkafolyamatokban rejlő hatékonyságnövelő tartalékokat igyekszik szakértők segítségével feltárni.

 35. Paragrafus a Monitor Délutánban.

  A mai Paragrafus vendége Dr. Parti Tamás közjegyző,akivel a zálogjog körüli vitákról beszélünk.

 36. Reggeli Monitor Ivády Zsuzsával

  Ivády Zsuzsa

  A kínai jegybank csaknem 2 százalékkal leértékelte a jüant az amerikai dollárral szemben. Ez meglepetést keltett az elemzők körében. Az elmúlt két évtizedben nem volt ilyen mértékű leértékelés a kínai jegybank részéről. Tovább csökkent az orosz gazdaság teljesítménye, amely 4,6 százalékkal zsugorodott az idei második negyedévben, éves összevetésben. A gazdaság teljesítményére rányomta a bélyegét a kőolaj árának csökkenése, és az ipar gyenge teljesítménye is. Júliusban a fogyasztói árak átlagosan 0,4 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Az ING Bank vezető elemzője, Balatoni András utalt arra, hogy januárban még mínusz 1,4 százalékon állt az infláció Magyarországon, tehát mintegy hét hónap alatt 1,8 százalékkal emelkedtek az árak, ami a régióban az egyik legmarkánsabb növekedés. Rekordmennyiségű pénzt fektettek állampapírba júniusban a magyarok. A Magyar Nemzeti Bank statisztikája alapján összesen 144 milliárd forint áramlott értékpapírokba ebben a hónapban, ebből 134 milliárd forint állampapírokba. Változás következik az Elektronikus Közúti Áruellenőrző Rendszer működésében, augusztus 15-től sem a rendszer, sem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem fogadja el a korábbi automatikus adatszolgáltatás XML formátumát. A küszöbön álló változás egy frissítéssel megoldható, ennek költségét azonban az adózóknak kell megfizetni. Holdingvállalatot hoz létre a világ legnagyobb keresője. A Google a szerkezeti átalakulás után Alphabet név alatt tömörítené az utóbbi években felvásárolt cégeket és csoportokat, amelynek élére Larry Page kerül majd. Ezekkel és más témákkal is foglalkozunk a szerdai Reggeli Monitorban. A műsorvezető: Ivády Zsuzsa.

 37. Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  Nagy Károly

  A magasabb áron meghirdetett ingatlanoknál van nagyobb esély az alkudozásra- mondta el az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője a Trend Fm-nek. De összességében nem számíthat sok jóra az, aki jelentősen le akarja faragni álmai lakása vételárát – derül ki a beszélgetésből. Tovább élesedik idén az Airbus és a Boeing konkurencia harca. Az Airbus bejelentette, hogy 11 százalékkal emeli az osztalékát, miközben a korábbiaknál magasabb megrendelési számokat jelentett be a cég. Lemondott Jacob Zuma dél-afrikai elnök az ellene indított parlamenti bizalmi szavazás hatására. A Magyar Afrika Társaság elnöke szerint Zuma lemondásának már itt volt az ideje, a tavaly év végi Fitch leminősítés már egyértelműen jelezte az elnök bukását. 1933 után először juthat be német nemzetiségi képviselő a magyar parlamentbe. Egyik fő feladatának a gazdasági kapcsolatok javítását tartja. Ez csak néhány a Reggeli Monitor témái közül, az OTP elemzője elhozza a legfrissebb piaci trendeket, és élő beszélgetésben számolunk be az olimpia első hetéről. A műsorvezető Nagy Károly!

 38. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

  Rekordot ért el tavaly a kártyás forgalom Magyarországon. Az év első kilenc hónapjában 3100 milliárd forint feletti összeg keringett az elektronikus fizetőeszközökön – derül ki a Bankráció elemzéséből. A felmérés szerint nem csak az összeg változott, hanem a fizetőeszközök száma is. A bankkártyák száma 1 százalékkal emelkedett, a hitelkártyáknál azonban 2 százalékos volt a visszaesés. A portál hitelszakértője szerint az elektronikus fizetőeszközök további terjedése a gazdaság fehéredését is segítené. A várakozások felett teljesített a Magyar Telekom a tavalyi évben– mondta a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón. Bár a szolgáltató negyedik negyedéves profitja az ebben az időszakban elkönyvelt egyszeri nyereségadó miatt 20 milliárdról 5,2 milliárd forintra romlott, az éves bevétel 160 milliárd forint fölé nőtt az egy évvel korábbi 150 milliárdról. Szabó János szerint a konszenzust meghaladó eredmény a hagyományosan erős negyedik negyedéves készülékértékesítésnek, valamint a hazai távközlési szolgáltatási szektor növekedésének volt köszönhető. Elindul az októberi brazíliai elnökválasztáson a korrupció miatt 12 évre elítélt Lula da Silva. A volt elnököt a brazil fellebviteli bizottság ítélte el, mivel a gyanú szerint 1,1 millió dollárt fogadott el a Petrobras brazil olajvállalattól. A döntés ellen Lula még fellebezhet. Ennek ellenére a közvélemény kutatások szerint Lula a legesélyesebb jelölt az októberi választások előtt. A Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója szerint a brazil társadalom hozzászokott a politikai korrupcióhoz, így Lula nem veszítette el hitelét a társadalom szemében. Főleg azért, mert nagyon sokan tekintenek nosztalgiával a 2003 és 2010 közötti elnökségére. A vártnál lassabban bővült a brit gazdaság az előző évben. A brit statisztikai hivatal a tavalyi év egészében 1,7 százalékos GDP növekedést mért, ami 0,1 százalékkal múlta alul az első becslésben szereplő értéket. Negyedéves alapon 0,4 százalékkal bővült a brit gazdaság. Ez szintén 0,1 százalékkal marad el az első becsléstől. Az Erste Bank vezető elemzője szerint a Brexit által előidézett bizonytalanság és inflációs növekedés volt a perdöntő a tavalyi lassulásban. Az ember és a gépek komolyabb együttműködése, ezt jelenti a cégek számára az ipar5.0- mondta el a B&Q Engineering ügyvezetője a Trend Fm-nek. A szakember szerint még az Ipar 4.0 megoldásai sem általánosak minden cégnél, de a jövőben az automatizálás és a robotizáció fejlődése létkérdés a hazai kis-és középvállalkozásoknál. Várja Önöket a műsorvezető, Szűcs Péter!

 39. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Nestával

  Szűcs Péter

  Olajbiznisz - Szaúd-Arábia és Oroszország meghosszabbította az olajkitermelés-csökkentésről szóló megállapodást, a szakértő szerint ez is azt bizonyítja, hogy elkötelezettek az olajár felpumpálása mellett. Folyamatosan terjed az utóbbi idők egyik legkomolyabb zsarolóvírusa, de mit lehet tenni? – keressük a választ. Sikeresen robbantott közepes hatótávolságú rakétát Észak-Korea. Jövőre már akár az Egyesült Államokat is elérhetik, ha ilyen ütemben fejlesztenek. Akár a hadsereg is átállhat a venezuelai felkelők oldalára, akkor pedig vége a Maduro rendszernek – mondja a Latin-Amerika szakértő. Erősödik Angela Merkel mostani német kancellár és pártja – legalábbis ezt bizonyítják az észak-rajna-vesztfáliáliai választás eredményei az országszakértő szerint. AS jegybank megbírságolt a Groupama Biztosítót, de a stabil működés nem volt veszélyben. Ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Szűcs Péter és Nesta.

 40. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Sarkadi-Szabó Kornéllal

  Szűcs Péter

  A várakozások szerint a Fitch és az S&P után a Moody’s hitelminősítő is felminősíti majd Magyarország adósbesorolását, így akár 200 milliárd forintnyi friss tőke érkezhet a magyar államkötvénypiacra. Az Erste Bank vezető elemzője, Ürmössy Gergely, szerint főleg a hosszabb, öt éven túli állampapírokra nőhet meg a külföldi kereslet – erről is szólunk a reggeli Monitoprban. A vártnál valamivel később érheti el a Magyar Nemzeti Bank inflációs célját. Mégis eltörli a roaming díjakat az Európai Bizottság, a jövő nyáron. A mindennapokba is átgyűrűzhet a kvantum teleportálás. Egy kanadai és egy kínai kutatócsoport ugyanis a való életben, és nem pedig laboratóriumi körülmények között tudott minden eddiginél nagyobb távolságba kvantuminformációt továbbítani. Ezekkel és sok más érdekes témával várja önöket Szűcs Péter!

 41. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Suba Krisztinával

  Szűcs Péter

  Benyújtotta az Országgyűlés elé a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslatot a KDNP. Eszerint szigorú kritériumrendszernek kell megfelelni ahhoz, hogy az adós jogosult legyen az igénybevételre. 2015 szeptemberétől azok kérhetnek csődvédelmet, akiknek az otthonuk van veszélyben, és tartozásállományuk a vagyon 100-200 százaléka közé esik. Új működési modellel dolgozik a Magyar Fejlesztési Bank. Nagy Csaba vezérigazgató szerint céljuk a költségtakarékos működés, a bankcsoport tagjainak szorosabb kontrollja és egy ésszerűbb struktúra kialakítása. A bank a 2014-2020-as időszakban majdnem 700 milliárd forint EU-s pénzügyi eszközt kezel. Sok múlik a június 7-i török választásokon. Központi kérdés, hogy tud-e minősített többséget szerezni Erdogan államfő pártja, ekkor ugyanis módosíthatja az alkotmányt, és bevezetheti az elnöki hatalmat. Ettől függhet a kamatszint sorsa. Hatalmasat zuhantak a világ egyik legnagyobb napelem gyártójának, a kínai Yingli vállalatnak a részvényei az elmúlt napokban. Ugyan a napelemek iránti kereslet évről évre emelkedik, a napenergetikai piacon túlkínálat van, ezért több, a szegmensben tevékenykedő vállalat került nehéz helyzetbe. Zuhanó részvényárfolyamok Hongkongban. 3 cég 50 százalékot veszített az értékéből, több tulajdonos milliárdokat veszített, dollárban – órák alatt… Ezekről a témákról is szó esik a pénteki Reggeli Monitorban. A Gazdasági Rádió hallgatóit a két műsorvezető: Szűcs Péter és Sarkadi Szabó Kornél várja.

 42. Reggeli Piac

  A Trend FM zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja. Ha lemaradt, pótolhatja szombaton és vasárnap délelőtt a Reggeli Piaccal!

 43. Reggeli Piac Kristóf Gáborral

  Kristóf Gábor

  A Trend FM zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja.

 44. Reggeli Piac Vöő Györggyel

  A Gazdasági Rádió zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja. Ha lemaradt, pótolhatja szombaton és vasárnap délelőtt a Reggeli Piaccal!

 45. Soul History

  Délelőtt 11.00 - 13.00-ig a SOUL History 2.évadának mai Plus fejezete az eddigi legbensőségesebb perceket ígéri. Rota Francesco vendége minden idők legnagyobb hatású hazai dalszövegíró - költője, Sztevanovity Dusán! Az időutazás egy bizonyos Zenith együttessel indul, mely 1961-ben felveheti a később fogalommá lett Metró Klub nevét, mint annak kedvenc házi zenekara. A Metró dalok után Kovács Kati, Zorán, Locomotiv GT, Katona Klári, Kern András lemezek kerülnek a lemezjátszóra egytől-egyig legendás Dusán dalszövegekkel, történeteikkel. Természetesen az idén 30 esztendős és az 1000. előadás küszöbén járó Padlás mese-musical alkotásának legszebb pillanatai is az emlékek földjére érnek... Magas fokú szellemiség különleges életműportréban 11 gyöngyszem mondanivalójával! A SOUL History elmúlt két évada pedig az alábbi linken hallgatható vissza: https://www.mixcloud.com/rota_francesco/

 46. Sportexpressz

  Harle Tamás

 47. Szenzor

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 48. Szenzor (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 49. Szilveszteri zenei válogatás

  Boldog Új Évet kívánunk minden kedves hallgatónknak!

 50. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 51. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 52. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 53. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 54. User

  Szűcs Péter

 55. User

  Szűcs Péter

 56. Váltó a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  A Monitor Délután első szakértője Stekl László, akivel az elektromos autók körüli legfrissebb híreket és híreszteléseket vesszük sorra, különös figyelemmel az Apple körüli várakozásokra.

 57. Virágzó vidékünk Kristóf Gáborral (ismétlés)

  Ameddig a szem ellát… Igazi alföldi tájról, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből jelentkezünk. A sajátosan szép vidéket a csodálatos Tisza osztja két részre. Jelentős ugyan az ipar is, de inkább a mezőgazdaság dominál: nagyon jó minőségűek a földek, jelentős a búza-, a rizs-, a kukorica-,és a napraforgótermesztés, valamint a sertés-, juh-, szarvasmarhatenyésztés. Sok történelmi emléket is őriz a megye… Fejleszteni való persze itt is van bőven: a megvalósult projektekről és a tervekről is beszélgettünk Dr. Barancsi Ágnessel, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat megyei referensével. A munkaerőgondok megoldását segíthetik a szociális gazdaságok is – mondja Dr. Nagyné Varga Ilona, a megyei Esély Szociális Közalapítvány igazgatója. A gyönyörűen felújított (és családiasan berendezett) tiszaszentimrei református templomban várt bennünket Fodor Gusztáv lelkész, akitől megtudhattuk: miért van szőnyeg, kárpitozott padsorok, légkondicionálás és baba-mama szoba a templomban – és az egyedülálló egyházitégla-gyűjtemény…

 58. Virágzó Vidékünk Lakatos Lászlóval

  Csongrád megye az ország legalacsonyabban fekvő vidéke, teljes egészében síkság. Földrajzi adottságai, a sok napsütés, a folyók közelsége, és a kiváló termőterületek miatt mezőgazdasági szempontból az egyik legjelentősebb megyénk: A szegedi fűszerpaprikán kívül a gabona-, zöldség- és gyümölcstermesztés is kiemelkedő jelentőségű, de az ország vöröshagyma-, fokhagyma-, és gyökérzöldség-termésének jelentős része is Csongrád megyéből származik. A mai műsorban erre a vidékre, az ország éléstárába, invitálom Önöket.