1. Archichat

  Mezei Dániel és Kendik Géza

  Archichat_trend. Az építészetről beszélünk, Kendik Gézával és Mezei Dániellel, valamint vendégeikkel. Ezúttal a Párizsi udvar és a Múzeumkert lesz terítéken. A legendás passzázs felújításáról, Déry Attila professzorral, Ybl-díjas építésszel beszélget a két műsorvezető, majd Szabó Gábor, a Múzeumkert rehabilitációjára kiírt tájépítészeti pályázat győztese, a TÉR-TEAM Mérnök Kft tulajdonosa mondja el, hogy milyen szempontok alapján gondolta el a Pál utcai fiúk legendás helyszínének megújítását.

 2. Archichat

  Mezei Dániel és Kendik Géza

 3. Egészségbiztosítás a Monitor Délutánban (ismétlés)

  Érczfalvi András

  A mai Egészségbiztosítás rovatban az egészségügyi katasztrófák elleni biztosítások piacán tájékozódunk szakértők segítségével. Lehet-e halálos betegség ellen biztosítást kötni, ha lehet hogyan és milyen feltételekkel? Egyáltalán ki gondolkozik efféle prevencióban?

 4. Egészséggazdaság a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az Egészséggazdaság témája az egészségügyi dolgozók béremelése, stúdióban Dr. Dénes Tamás a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete elnöke és Heim Pál a Heim Pál Alapítvány stratégiai igazgatója.

 5. Egészséggazdaság a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az Egészséggazdaság mai témája a logisztika és az egészségügy fejlesztésének közös pontjai. A szakértő Heim Pál és Dr. Maklári-Kis Balázs.

 6. Exclusive Kristóf Gáborral

  Kristóf Gábor

  Az elefántcsonttól a különböző fémekig, gránittól a lapis lazuliig, a gyöngyházig sokféle anyagot használtak luxustárgyak készítéséhez az emberiség történetének minden korszakában... Az Iparművészeti Múzeum gyűjteményi főigazgató-helyettesével, Jékely Zsomborral ezekről a különleges, egzotikus anyagokról, a velük díszített, belőlük készült műtárgyakról beszélgetünk. Szó lesz a múzeumi raktárakban óvott, de igazán fel nem fedezett, tudományos feldolgozásra váró szerzeményekről, és a művészettörténet avatott szakembereinek képzéséről is. A műsor második felében a Magyarországi Kovácsműves Céh céhmestere, Takáts Zoltán lesz a vendégünk. Az ókor híres kovácsai, Héphaisztosz (vagy Vulcanus), illetve Ilmarinen világáról, a kovácsot körülvevő misztikus hiedelmekről is beszélgetünk, és persze a mai helyzetről: a kézműves művészet, a tárgyak iránti igényről, a piac helyzetéről, és arról, hogy lesz-e még pár év múlva, aki tudja, mit kell tenni egy darab rideg, szürke vassal, hogy gyönyörűen kimunkált műtárgy legyen belőle...

 7. Exclusive Marosi Viktorral

  Marosi Viktor

  Hol található a világ okostelefonpiacát uraló Apple főhadiszállása? Hol készülnek a jövő autói? Hogyan változhat meg néhány éven belül a vezetéshez való hozzáállásunk? A hasznaltalma.hu és a zoldautok.hu internetes portálok újságírója Cupertinoban tett látogatásáról mesél nekünk. Aztán: miért fontos egy férfinak a karóra? Megéri-e újat vennünk, vagy inkább nézzünk körül az antik piacon? Mire kell figyelnünk, ha a másodikat választjuk és hogyan lehet értékes darabokat kifogni, akár az interneten? Vendégünkkel, Marek Zoltánnal ezekre keressük a választ.

 8. Fintech Világa Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  FINTECH VILÁGA címmel új műsort indítunk a Peak Financial Services-zel együttműködve. Frissek, innovatívak, izgalmasak – így jellemezhetjük a napjainkban a pénzügyi szektor hagyományos trendjeit újragondoló fintech startupokat. Ebben a szellemiségben készül a március 11-én debütáló, Finetch világa című műsorunk is, amely minden pénteken a 16 órai hírek után jelentkezik. A műsorvezető, Érczfalvi András a fintech szektor sajátosságairól, a fejlesztések irányáról kérdezi az első adásban Suppan Márton, állandó szakértőnket. A műsor rendszeres hallgatóit nem éri majd váratlanul, ha a nem is túl távoli jövőben az autónk befizeti a csekkeinket, és megrendeli a vacsorát, mire hazaérünk. A műsorban bemutatjuk a fintech startupok friss szellemiségét és gondolkodásmódját, példákat keresünk egy-egy banki, biztosítói, szabályozói megoldás újragondolására, az innováción alapuló jövő lehetséges irányaira. A műsor szakértői: SUPPAN MÁRTON, a hat legígéretesebb európai fintech cég egyike, a Peak Financial Services igazgatója, LEMÁK GÁBOR, a Fintech Group igazgatója, valamint INOTAY BALÁZS, az Eclectiq Minds igazgatója. A világ a pénzügyi startupok szemével – Minden, amit a fintechről tudnunk kell. Lazán, de komolyan, minden pénteken, 16 órától a 94.2-n!

 9. Flavor

  Megyeri Sára és Nagy Sebestyén

 10. Golf Túra (ismétlés)

  Bodnár Csaba - Popovits Barnabás

 11. GR 2 a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  Finisben a GR 2, a Gazdasági Rádió vállalkozói versenye. A több mint 3 hónapig tartó verseny ma az eredményhirdetéssel zárul.

 12. GR Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 13. Gyűjtő (ismétlés)

  A Gyűjtő mai vendége Barabás Zsófi festőművész, akivel legújabb Flow c. kiállításáról beszélgettün.Helyszín: A38, szeptember 24-ig.

 14. Gyűjtő (ismétlés)

  Machán Frigyes

 15. Hétfő - Egy nő Pataki Zitával

  Pataki Zita

  Bartal Anna Mária szociológus. (ismétlés)

 16. ITSH a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  Az ITSH-T bemutató sorozatunk mai részében az outsourcing jelentőségéről,szerepéről,előnyeiről beszélünk szakértő vendégeinkkel.

 17. Karácsonyi zenei válogatás

  A Trend Fm ünnepi zenei válogatása

 18. Kompasz a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A mai adás első vendége Farkas Károly az I-CELL operatív igazgatója, akivel az útdíjfizetés OBU -val történő lehetőségéről beszélünk.

 19. Közeljövő Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  ÚJ MŰSOR A TREND FM-EN! KÖZELJÖVŐ – magazinműsor a holnap elképzelhetetlen világáról pénteken fél 5-től – Érczfalvi Andrással. Vendégünk a műsor állandó szakértője, Kánai András jövőkutató. Közeljövő – egy műsor a jövő trendjeivel, illetve a következő évek legizgalmasabb technikai-tudományos és üzleti fejleményeivel. Hangoljon a jövőre minden pénteken, fél 5-től! 94,2 - Trend FM

 20. Kultúr-Trend Magazin

  Kristóf Gábor

 21. M2M Zóna

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba - Tamás Zsolt

 22. M2M Zóna (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba - Tamás Zsolt

 23. Made in Germany - különleges német zenei válogatás (ismétlés)

  A német tematikus hét alkalmából válogatott különleges zenei szelekció a német zenei ipar jelentősebb előadóitól az Orange Produkció válogatásában - csak itt és csak most, ezen a héten!

 24. Magyarok a piacon Kristóf Gáborral (ismétlés)

  Kristóf Gábor

  Hegedűs Imrével, a Bicskei Mezőgazdasági Zrt. igazgatójával, (aki állattenyésztő üzemmérnök és takarmányozási szakmérnök , a cég résztulajdonosa is), együtt nézzük hármukat, ők meg bennünket. Mi nagyon szépnek látjuk őket... Hogy mi az ő véleményük rólunk – sohasem fogom megtudni. „Ők” ugyanis Holstein-fríz tehenek. Az etyeki Ödön-majorban állunk, a fejőház előtt. Októberben lesz a szépségverseny Kaposváron, a három „kiválasztott” már erre készül. Mi pedig (a tehénszépségversenyek kritériumain túl) megbeszéljük: milyen a tejpiac helyzete, hogyan kerülhet a boltban 145 forintba egy liter tartós tej, amikor 200 forintnál is többe kellene kerülnie, mit termel a gazdaság, hányan élnek meg belőle – és ez csak néhány téma, amiről szó van ebben a műsorban...

 25. Menni-Enni

  Buza Sándor

  A hétfőn 11 órától első ízben jelentkező „élvezeti” magazin, a Menni-Enni, a gasztronómia és a turizmus területéről kínál élményeket, érdekességeket és újdonságokat. Igen, mi szájnak-szemnek-gyomornak és lábnak ingere. Szót ejtünk majd arról az izgalmas átformálódásról, ami hazai vendéglátás elmúlt éveit jellemezte, s rávilágítunk, tudunk-e, érdemes-e lépést tartanunk a nemzetközi trendekkel. Azaz, most elsősorban nem az a kérdés, hogy az oroszok a spájzban vannak-e már. Bemutatkozik egy fiatal pár, Enikő és Balázs, akik fél-világkörüli útra indultak a messzi távol-keletre. Mehettek volna teljesen normális módon, akár repülővel is, de nem. Ők Isztambulon, Teheránon, Szecsuánon, Laoszon, Kambodzsán át egészen Malajziáig tekertek. Várja Önöket a műsorvezető, Buza Sándor.

 26. Menni-Enni

  Buza Sándor

 27. Monitor Nagy Károllyal

  Nagy Károly

  Már nem annyira optimisták Donald Trump intézkedéseivel kapcsolatban a Goldman Sachs elemzői. A világ vezető befektetési bankja előző hét pénteken tette közzé elemzését, amelyben a republikánus elnök belengetett adócsökkentésével és az ObamaCare eltörlésével járó gazdasági növekedést a korábbiaknál kockázatosabbnak ítélik meg. Az óvatosabb jelentésben szerepet játszhat az is, hogy Donald Trump elrendelte a teljes bankszektor felülvizsgálatát. A Goldmannál attól tarthatnak, hogy az eddig rendeletekkel kormányzó Donald Trump ellentétbe kerül majd az amerikai törvényhozással. Erős gyorsjelentést közölt a Richter. A gyógyszergyártó adózott eredménye tavaly csaknem 18 százalékkal haladta meg az előző évit, és több mint 63 milliárd forint lett. Az üzemi eredmény néhány költségtétel jelentős növekedése miatt negyedével csökkent. A Richter elnök-vezérigazgatója a jelentés publikálásakor azt mondta, idén a tavalyinál többet költenek kutatás-fejlesztésre, így ebben az évben nem várnak akkora nyereségnövekedés. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal várja Önöket Nagy Károly.

 28. Munka.Erő.Forrás a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A Munkaerőforrás témája a HVG őszi állásbörzéje, a szakértők Fekete-Kőrösi Márta az euCsoport HR vezetője és Hajdú Csongor főszervező.

 29. Munka.Erő.Forrás a Monitor Délutánban

  Érczfalvi András

  A Munkaerőforrás aktuális év végi témákból válogat. Vendégünk Hoffmann Gábor az euCSOPORT munkajogi szakértője.

 30. Paragrafus a Monitor Délutánban.

  A mai Paragrafus vendége Dr. Parti Tamás közjegyző,akivel a zálogjog körüli vitákról beszélünk.

 31. Reggeli Monitor Ivády Zsuzsával

  Ivády Zsuzsa

  A kínai jegybank csaknem 2 százalékkal leértékelte a jüant az amerikai dollárral szemben. Ez meglepetést keltett az elemzők körében. Az elmúlt két évtizedben nem volt ilyen mértékű leértékelés a kínai jegybank részéről. Tovább csökkent az orosz gazdaság teljesítménye, amely 4,6 százalékkal zsugorodott az idei második negyedévben, éves összevetésben. A gazdaság teljesítményére rányomta a bélyegét a kőolaj árának csökkenése, és az ipar gyenge teljesítménye is. Júliusban a fogyasztói árak átlagosan 0,4 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Az ING Bank vezető elemzője, Balatoni András utalt arra, hogy januárban még mínusz 1,4 százalékon állt az infláció Magyarországon, tehát mintegy hét hónap alatt 1,8 százalékkal emelkedtek az árak, ami a régióban az egyik legmarkánsabb növekedés. Rekordmennyiségű pénzt fektettek állampapírba júniusban a magyarok. A Magyar Nemzeti Bank statisztikája alapján összesen 144 milliárd forint áramlott értékpapírokba ebben a hónapban, ebből 134 milliárd forint állampapírokba. Változás következik az Elektronikus Közúti Áruellenőrző Rendszer működésében, augusztus 15-től sem a rendszer, sem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem fogadja el a korábbi automatikus adatszolgáltatás XML formátumát. A küszöbön álló változás egy frissítéssel megoldható, ennek költségét azonban az adózóknak kell megfizetni. Holdingvállalatot hoz létre a világ legnagyobb keresője. A Google a szerkezeti átalakulás után Alphabet név alatt tömörítené az utóbbi években felvásárolt cégeket és csoportokat, amelynek élére Larry Page kerül majd. Ezekkel és más témákkal is foglalkozunk a szerdai Reggeli Monitorban. A műsorvezető: Ivády Zsuzsa.

 32. Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  Nagy Károly

  Újabb alternatív energiaforrást von be erőmű portfoliójába az Alteo Group. Az energetikai társaság az Eogen Csoporttal naperőmű építéséről kötött megállapodást a Szeged melletti Domaszéken. A fejlesztés négy, egyenként 495 kilowattos naperőmű-egység felépítését jelenti. Az Alteo vezérigazgatója szerint a napenergia felhasználása a cég tőzsdei jelenlétét is tovább erősíti. Új csúcsokat döntött az Apple papírja a tőzsdén az utóbbi hetekben. Ennek hátterében a jó gyorsjelentés, a kedvező globális hangulat, és az Iphone új generációja iránti felfokozott érdeklődés állnak – mondta HWSW informatikai portál szerkesztője. Asztalos Olivér szerint már előre árazzák a befektetők az új Iphone sikerét. Úgy véli, hogy a cupertinoi cégnek hozzá is kell nyúlnia húzótermékéhez, mert az utóbbi modellek nem hoztak sok újat. Rosszabb minőségű termékek kerülnek a magyarországi boltokba, mint a nyugati piacokra. A Nébih vizsgálata 24 féle magyar és osztrák terméket hasonlított össze, és azt derítette ki, hogy hiába ugyanaz a vizsgált termékek márkája, a magyar árucikkek gyengébb minőségűek, mint az osztrák társaik. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke szerint ez elsősorban a magyar lakosság fizetőképességével van összefüggésben.Az elmúlt fél évben 50 százalékkal nőtt a kobalt ára. Ennek hátterében elsősorban spekulációs vásárlások állnak. Az átmenetifém segítségével lehet ugyanis növelni a lítium akkumulátorok teljesítményét, így az elektromos autózás terjedése is hajtja az árat. A jegybank összesen bő 100 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Forex Kft-re, az Alabama Limit Kft-re a CFD Markets Kft-re és a Profileader Szolgáltató Kft-re. A társaságok kommunikációjuk szerint devizakereskedéssel kapcsolatos oktatással foglalkoztak. Emellett azonban egy, jellemzően offshore - befektetési szolgáltatónál számlát is nyitottak, és éles online kereskedést közvetítettek a náluk jelentkező ügyfeleknek – mondta a jegybank piacfelügyeleti szóvivője, Binder István. Több élelmiszeripari termék esetében is a rosszabb minőségű árut hozznak be Magyarországra, mint Ausztriába- derül ki a Nébih vizsgálatából. A hatóság 24 féle, itthon és Ausztriában ugyanazzal a márkanévvel árusított terméket hasonlított össze, és mutatott rá, hogy több osztrák termék esetében is jobb minőségű alapanyagokat használtak fel az előállítás során. A Nébih Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese szerint a gyártók hivatalos magyarázata, miszerint Kelet- Európában más íz világot várnak el a fogyasztók, mint a nyugati vásárlók, nem fedi a valóságot. A hazai airbnb szektor szabályozói hátterét javító javaslatcsomagot dolgozott ki a Magyar Apartmankiadók Szövetsége. Az érdekképviseleti szervezet elsősorban a vállalkozók bejelentési kötelezettségét, és az apartmanok lakóközösségét érintő észrevételeit jutatta el a Magyar Turisztikai Szövetségnek. Az egyesület elnöke szerint a rövid távú lakáskiadások piacán még minden ötödik vállalkozó feketén adja ki a lakását.

 33. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel Adásban

  A Márkaszövetség szerint leginkább ízlésbeli különbség okozta, hogy egyes osztrák és magyar polcokról levett élelmiszer között különbséget találtak a NÉBIH munkatársai. Néhány esetben lehet beltartalmi különbség is - elsősorban az alapanyagok miatt. Már csak néhány nap és az egyéni vállalkozók, a katások és az áfakörbe tartozó magánszemélyek el kell küldjék bevallásaikat a NAV-nak. Egy új uniós szabályozás értelmében kartell ügyben nemcsak bírság várhat az érintett cégekre, hanem polgári perek is: a versenykorlátozás miatt kárt szenvedett vállalatok ugyanis pert indítgatnak ellenük. A digitális mezőgazdaság fejlődik, de egyes ágazatokban nem megkerülhető az emberi munkaerő. Ráadásul a technológia, új ismereteket kíván, miközben egyre több az idő munkavállaló az ágazatban - mondja a Hungrana ügyvezetője. Nemcsak last minute, first minute is van. Érdemes előre tervezni a nyarat, sokat spórolhat, aki időben lép. Hétfő reggel Szűcs Péter várja Önöket!

 34. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Nestával Következik

  Szűcs Péter

  Több mint 4 százalékponttal esett vissza decemberben a magyar beszerzésimenedzser-index az előző hónaphoz viszonyítva. Az év utolsó hónapjában is stabilan 50 százalékpont fölött, 52,2 százalékon maradt a mutató, ami valamelyest meghaladja a legutóbbi három év átlagát. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési társaság szakértője szerint a visszaesés elsősorban a decemberi leállásokkal magyarázható, és nem várható, hogy a közeljövőben még tovább romlik az index. Tovább csökkent tavaly a működő cégek száma Magyarországon. A konszolidációhoz nagyban hozzájárult a gazdasági környezet is, amelyben a cégtörlések száma mintegy duplája volt a cégalapításoknak 2016-ban. Több olyan makrogazdasági kockázat is fenyegeti Európát 2017-ben, amelyek alapjaiban változtatnák meg a jelenlegi politikai és gazdasági rendszereket- mondta el az Erste Bank elemzője. Ezek közül kiemelkednek a közelgő németországi, franciaországi és hollandiai választások, amelyeken az euroszkeptikus pártok előretörése írhatná át az eddigi forgatókönyveket, veszélyeztetve az Európai Unió belső egységét. A következő két évben csaknem 2 ezer szobával bővül a szállodai kapacitás Magyarországon, ez 4 ezer új szállodai ágyat jelent - derül ki a KPMG elemzéséből. A meglévő szállodai kapacitás árai azonban így is elmaradnak az európai szinttől, bár lassú erősödés azért tapasztalható. Állami beavatkozás nélkül is el tudja kerülni a bankcsődöt a Deutsche Bank- írja a portfolio.hu. A legnagyobb német pénzintézet még karácsony előtt állapodott meg az amerikai igazságügyi minisztériummal, így az eredeti 14 milliárd dolláros bírság helyett csak 7,2 milliárdot kell átutalnia az amerikai kormánynak. A Deutsche Bank elnöke ezt követően úgy nyilatkozott, hogy az olaszországi példával ellentétben önerőből is képesek lesznek kifizetni a büntetést. Az Erste Befektetési Zrt. elemzője szerint a Deutsche Bank vezetése a mostani enyhítéstől függetlenül is elzárkózott volna az állami mentőcsomag gondolatától. Január 1-jétől fél évig Málta tölti be az Európai Unió soros elnöki posztját. A Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója szerint a tisztség legnagyobb előnye, hogy Málta határozhatja meg az Európai Parlamenti viták ütemtervét, emellett több fontos formális és informális találkozónak is helyt ad. Csornai Zsuzsanna arról is beszélt, hogy akár saját politikai céljait is könnyebben érvényesítheti a mini állam az Unión belül következő hat hónapban.

 35. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Sarkadi-Szabó Kornéllal

  Szűcs Péter

  A várakozások szerint a Fitch és az S&P után a Moody’s hitelminősítő is felminősíti majd Magyarország adósbesorolását, így akár 200 milliárd forintnyi friss tőke érkezhet a magyar államkötvénypiacra. Az Erste Bank vezető elemzője, Ürmössy Gergely, szerint főleg a hosszabb, öt éven túli állampapírokra nőhet meg a külföldi kereslet – erről is szólunk a reggeli Monitoprban. A vártnál valamivel később érheti el a Magyar Nemzeti Bank inflációs célját. Mégis eltörli a roaming díjakat az Európai Bizottság, a jövő nyáron. A mindennapokba is átgyűrűzhet a kvantum teleportálás. Egy kanadai és egy kínai kutatócsoport ugyanis a való életben, és nem pedig laboratóriumi körülmények között tudott minden eddiginél nagyobb távolságba kvantuminformációt továbbítani. Ezekkel és sok más érdekes témával várja önöket Szűcs Péter!

 36. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Suba Krisztinával

  Szűcs Péter

  Benyújtotta az Országgyűlés elé a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslatot a KDNP. Eszerint szigorú kritériumrendszernek kell megfelelni ahhoz, hogy az adós jogosult legyen az igénybevételre. 2015 szeptemberétől azok kérhetnek csődvédelmet, akiknek az otthonuk van veszélyben, és tartozásállományuk a vagyon 100-200 százaléka közé esik. Új működési modellel dolgozik a Magyar Fejlesztési Bank. Nagy Csaba vezérigazgató szerint céljuk a költségtakarékos működés, a bankcsoport tagjainak szorosabb kontrollja és egy ésszerűbb struktúra kialakítása. A bank a 2014-2020-as időszakban majdnem 700 milliárd forint EU-s pénzügyi eszközt kezel. Sok múlik a június 7-i török választásokon. Központi kérdés, hogy tud-e minősített többséget szerezni Erdogan államfő pártja, ekkor ugyanis módosíthatja az alkotmányt, és bevezetheti az elnöki hatalmat. Ettől függhet a kamatszint sorsa. Hatalmasat zuhantak a világ egyik legnagyobb napelem gyártójának, a kínai Yingli vállalatnak a részvényei az elmúlt napokban. Ugyan a napelemek iránti kereslet évről évre emelkedik, a napenergetikai piacon túlkínálat van, ezért több, a szegmensben tevékenykedő vállalat került nehéz helyzetbe. Zuhanó részvényárfolyamok Hongkongban. 3 cég 50 százalékot veszített az értékéből, több tulajdonos milliárdokat veszített, dollárban – órák alatt… Ezekről a témákról is szó esik a pénteki Reggeli Monitorban. A Gazdasági Rádió hallgatóit a két műsorvezető: Szűcs Péter és Sarkadi Szabó Kornél várja.

 37. Reggeli Piac

  A Trend FM zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja. Ha lemaradt, pótolhatja szombaton és vasárnap délelőtt a Reggeli Piaccal!

 38. Reggeli Piac Kristóf Gáborral

  Kristóf Gábor

  A Trend FM zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja.

 39. Reggeli Piac Vöő Györggyel

  A Gazdasági Rádió zenés riportválogatása az elmúlt hét legemlékezetesebb, interjúiból. A kellemes időtöltést jó zenékkel, színes bulvárhírekkel kísért aktualitások, érdekes adatok, elemzői vélemények sokasága garantálja. Ha lemaradt, pótolhatja szombaton és vasárnap délelőtt a Reggeli Piaccal!

 40. Sportexpressz

  Harle Tamás

 41. Szenzor (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba - Tamás Zsolt

 42. Szenzor (ismétlés)

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba - Tamás Zsolt

 43. Szilveszteri zenei válogatás

  Boldog Új Évet kívánunk minden kedves hallgatónknak!

 44. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 45. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 46. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 47. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 48. User

  Szűcs Péter

 49. User (ismétlés)

  Szűcs Péter

 50. Váltó a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  Érczfalvi András

  A Monitor Délután első szakértője Stekl László, akivel az elektromos autók körüli legfrissebb híreket és híreszteléseket vesszük sorra, különös figyelemmel az Apple körüli várakozásokra.

 51. Virágzó vidékünk Kristóf Gáborral (ismétlés)

  Ameddig a szem ellát… Igazi alföldi tájról, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből jelentkezünk. A sajátosan szép vidéket a csodálatos Tisza osztja két részre. Jelentős ugyan az ipar is, de inkább a mezőgazdaság dominál: nagyon jó minőségűek a földek, jelentős a búza-, a rizs-, a kukorica-,és a napraforgótermesztés, valamint a sertés-, juh-, szarvasmarhatenyésztés. Sok történelmi emléket is őriz a megye… Fejleszteni való persze itt is van bőven: a megvalósult projektekről és a tervekről is beszélgettünk Dr. Barancsi Ágnessel, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat megyei referensével. A munkaerőgondok megoldását segíthetik a szociális gazdaságok is – mondja Dr. Nagyné Varga Ilona, a megyei Esély Szociális Közalapítvány igazgatója. A gyönyörűen felújított (és családiasan berendezett) tiszaszentimrei református templomban várt bennünket Fodor Gusztáv lelkész, akitől megtudhattuk: miért van szőnyeg, kárpitozott padsorok, légkondicionálás és baba-mama szoba a templomban – és az egyedülálló egyházitégla-gyűjtemény…

 52. Virágzó Vidékünk Lakatos Lászlóval

  Csongrád megye az ország legalacsonyabban fekvő vidéke, teljes egészében síkság. Földrajzi adottságai, a sok napsütés, a folyók közelsége, és a kiváló termőterületek miatt mezőgazdasági szempontból az egyik legjelentősebb megyénk: A szegedi fűszerpaprikán kívül a gabona-, zöldség- és gyümölcstermesztés is kiemelkedő jelentőségű, de az ország vöröshagyma-, fokhagyma-, és gyökérzöldség-termésének jelentős része is Csongrád megyéből származik. A mai műsorban erre a vidékre, az ország éléstárába, invitálom Önöket.