Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Rekordot ért el a Magyarországon dolgozó külföldi munkavállalók fizetése tavaly. A KSH szerint ez az összeg csaknem 280 milliárd forintot tesz ki. A rendőrséghez befutó segélykérések többsége téves, fals telefonhívás- közölte az Országos Rendőr Főkapitányság. 2014 óta a 112-es számot tárcsázók 63 százaléka nem vészhelyzetet jelentett be, hanem szándékosan félre akarta tájékoztatni a hatóságot, vagy félretárcsázva hívta fel a segélyhívót. Korlátozná a turisták számát Velence. Az észak-olasz város tanácsa úgy döntött, hogy 2020. július 1-jétől a csak egy napra érkező turistáknak 3 és 10 euró közötti belépődíjat kell majd fizetniük.Eljött a gumicsere időszaka. Minden autósnak érdemes még időben bejelentkeznie gumisához, így el lehet kerülni a hosszú várólisták kialakulását. De beszélünk arról is, hogy megbukott a szociáldemokrata román kormány, és megnézzük, hogy milyen forgatókönyvek lehetnek a török-kurd konfliktusban Észak-Szíriában. Emellett szó lesz arról is, hogy elpusztult az első klónozott tehén Japánban, aki egyébként meglepően sokáig élt. Holnap reggel 6:30-tól várja Önöket a műsorvezető, Szűcs Péter!

2019-08-13 06:35:00 Adásunk

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

2019-08-13 06:35:00

Romlott az IFO világgazdasági hangulatindexe a harmadik negyedévben. A kereskedelmi háború, a brexit, és az olasz kormányválság is húzza le a mutatókat – mondja az elemző. 35 százalékkal nőtt az építőipar termelés 2019 első félévében. Ugyanakkor még csak enyhén, de megjelentek a lassulás jelei. 40 fokot is mért a Közlekedő Tömeg Egyesület a BKV járatain. nagy szükség lenne a klímákra – mondja a civil szervezet egyik vezetője. Már negyedik alkalommal látogatnak a világ legjobb kajakosai és kenusai Szegedre, augusztus végén. Kammerer Zoltánt kérdeztük az esélyeiről. Ezek mellett az Aramco szaúdi olajcég esetleges tőzsdére lépéséről is hallhatnak majd egy élő beszélgetést, de szó lesz a venezuelai helyzetről is. Várja Önöket Szűcs Péter.

Belehallgatás:

Korábbi adások

  • Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

    2019-01-15 06:35:00

    Elfogadja a brit parlament a brexit megállapodást? Az elemzők szerint nem, és a helyzet Theresa May székébe kerül majd. A kedd esti voksolás eredményeit latolgatjuk. Folyamatosan csökken a bankfiókok száma Magyarországon. A Bank360 szakértője szerint nem rendszerszintű probléma áll a háttérben, csupán egy egészséges átrendeződésen megy keresztül a hazai bankrendszer. A szigetelés nélküli lakóingatlanok, és a fatüzelés a szmog két fő oka a Knauf szakértője szerint. Csak Írországban és Máltán nagyobb az építési kedv, mint Magyarországon. Gazdasági lassulást vetít előre az ipari termelés volumene Európa szerte az ING Bank vezető elemzője szerint. Ezek mellett a Saxo Bank elemzője árupiaci kitekintéssel, az Equilor üzletkötője pedig a gyorsjelentési szezon érdekességeivel jelentkezik. A műsorvezető Szűcs Péter.

    Belehallgatás: