Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

A márciusi kamatdöntő ülésen okozhat meglepetést a Magyar Nemzeti Bank – mondta az ING vezető elemzője, miután a jegybank ismét változatlanul hagyta az alapkamat szintjét. Több mint 20 ezer új lakás épült tavaly Magyarországon, ami 20 százalékos növekedést jelent a megelőző évhez képest. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke szerint újabb stimulus nélkül jelentős visszaesés előtt állunk. Rekord mennyiségű acél halmozódott fel globálisan, annak ellenére, hogy közben Kínának a koronavírus miatt vissza kellett fognia a termelését. A Carboferr vezérigazgatója elmondta, hogy ha nem lassul a globális készletek felhalmozódása az hosszú távon a termelés leállását okozza majd. Március 2-án indul Magyarországon az azonnali átutalási rendszer. Minden fél felkészült – állítja a jegybank. Ezek mellett szó lesz amerikai hírekről, az arany piacáról, és az Erste elemzője érkezik a stúdióba. A műsorvezető Szűcs Péter.

2019-06-19 06:35:00 Adásunk

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

2019-06-19 06:35:00

Könnyen mártírrá válhat Murszi volt egyiptomi elnök, így nem valószínű, hogy megmérgezték – mondja a szakértő. Balatonfüreden a legmagasabb az ingatlanok átlagára a Balaton-parton. A félmillliós átlagos négyzetméterár elérte a budapestit – az okokról kérdezzük az elemzőt. Saját kriptovalutát dob piacra a Facebook 2020-tól. Stabil lesz, vagy spekulatív – keressük a választ. Mélyrepülésben a német gazdaság. Mélyponton a zew-index. Átgyűrűzhet Magyarországra is? Felel a szakértő. Ezek mellett hallanak majd az arany piacáról, élő beszélgetést az Equilor és az Erste szakértőivel. Várja Önöket Szűcs Péter!

Belehallgatás:

Korábbi adások

  • Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

    2019-05-22 06:35:00

    Elhunyt a 3-szoros Forma 1-es világbajnok, Niki Lauda. A pilóta 27 évesen visszajött a halál torkából, amikor nürburgringi balesete után igen gyorsan felépült. Ugyanakkor légitársaságai nem voltak sikeresek. Portrét hallhatnak a Forma 1 egyik legnagyobb alakjáról. Tojástrend. Akár jelentősen is drágulhat a tojás, ha a nemzetközi láncok továbbra sem vesznek a ketrecben nevelt tyúkok tojásaiból. Utánajártunk. A kitermelés csökkentés meghosszabbítása várható a következő, júniusi OPEC ülésen. Megy feljebb az ár? Keressük a választ. Rekordnézettség mellett ért véget a Trónok harca utolsó epizódja. Sokat is hozott, de drága volt a sorozat –mondja a szakértő. Ezek mellett külgazdasági újságíró kollégánk is a vonal végén lesz, az arany piacáról is hallhatnak egy beszélgetést, illetve az Equilor, és az Erste elemzője is a stúdióba érkezik. Szűcs Péter várja Önöket, reggel fél héttől!

    Belehallgatás: