Menni-Enni
Utolsó adás
Menni-Enni
A hétfőn 11 órától első ízben jelentkező „élvezeti” magazin, a Menni-Enni, a gasztronómia és a turizmus területéről kínál élményeket, érdekességeket és újdonságokat. Igen, mi szájnak-szemnek-gyomornak és lábnak ingere. Szót ejtünk majd arról az izgalmas átformálódásról, ami hazai vendéglátás elmúlt éveit jellemezte, s rávilágítunk, tudunk-e, érdemes-e lépést tartanunk a nemzetközi trendekkel. Azaz, most elsősorban nem az a kérdés, hogy az oroszok a spájzban vannak-e már. Bemutatkozik egy fiatal pár, Enikő és Balázs, akik fél-világkörüli útra indultak a messzi távol-keletre. Mehettek volna teljesen normális módon, akár repülővel is, de nem. Ők Isztambulon, Teheránon, Szecsuánon, Laoszon, Kambodzsán át egészen Malajziáig tekertek. Várja Önöket a műsorvezető, Buza Sándor.
- Belehallgatás:
Korábbi adások
Közösségi oldal
Kapcsolódó cikkek
-
A mézeskalács a közösségi eseményeink kötőanyaga
A méz az alapanyaga a falusi búcsúk és vásárok egyik elengedhetetlen alapkellékének, a mézeskalácsnak. A mézeskalács a hiedelmekkel ellentétben nem keményedik, hanem puhul, ha sok méz van benne. Bocsi Csilla mézeskalács-készítő szerint ennek a magyarázata egyszerű, a méz szívja magába nedvességet.
-
5 éves a St. Andrea étterem
"Életem legjobb döntése volt, hogy ennek a budapesti étteremnek a vezetését elvállaltam" - ezt mondta Lizsicsár Miklós, a St. Andrea étterem menedzsere a Trend FM Menni-Enni című műsorában. A műsor házigazdája ott volt az 5 évvel ezelőtti megnyitón. Buza Sándor együtt idézte fel az étterem menedzserével és séfjével, hogy valóban könnyű-e a budapesti vendéglátói piac, főleg a Nyugati pályaudvar környékén.