• Deviza
  • Index
  • Részvény
EUR/HUF 399,96 CHF/HUF 399,59
USD/HUF 383,61 EUR/USD 1,0428
BUX n/a n/a %
BUMIX n/a n/a %
MOL 2 912 -0 % OTP 8 390 -0 %
MTELEKOM 322 1 % RICHTER 6 940 2 %
  • Adásban Trend Night Bukovszky Józseffel
  • Következik Trend Night Bukovszky Józseffel
RSS
  • Összes hír
  • Összes műsor
  • Napi műsor
  • Kapcsolat
hirdetés
Menni-Enni

Menni-Enni

hirdetés

Utolsó adás

Menni-Enni

Menni-Enni

2016-04-04 11:05:00

A hétfőn 11 órától első ízben jelentkező „élvezeti” magazin, a Menni-Enni, a gasztronómia és a turizmus területéről kínál élményeket, érdekességeket és újdonságokat. Igen, mi szájnak-szemnek-gyomornak és lábnak ingere. Szót ejtünk majd arról az izgalmas átformálódásról, ami hazai vendéglátás elmúlt éveit jellemezte, s rávilágítunk, tudunk-e, érdemes-e lépést tartanunk a nemzetközi trendekkel. Azaz, most elsősorban nem az a kérdés, hogy az oroszok a spájzban vannak-e már. Bemutatkozik egy fiatal pár, Enikő és Balázs, akik fél-világkörüli útra indultak a messzi távol-keletre. Mehettek volna teljesen normális módon, akár repülővel is, de nem. Ők Isztambulon, Teheránon, Szecsuánon, Laoszon, Kambodzsán át egészen Malajziáig tekertek. Várja Önöket a műsorvezető, Buza Sándor.

Belehallgatás:
Menni-Enni 1.
Menni-Enni 2.

Korábbi adások

Nincsenek korábbi adások...
hirdetés

Közösségi oldal

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

  • A mézeskalács a közösségi eseményeink kötőanyaga

    A méz az alapanyaga a falusi búcsúk és vásárok egyik elengedhetetlen alapkellékének, a mézeskalácsnak. A mézeskalács a hiedelmekkel ellentétben nem keményedik, hanem puhul, ha sok méz van benne. Bocsi Csilla mézeskalács-készítő szerint ennek a magyarázata egyszerű, a méz szívja magába nedvességet.

  • 5 éves a St. Andrea étterem

    "Életem legjobb döntése volt, hogy ennek a budapesti étteremnek a vezetését elvállaltam" - ezt mondta Lizsicsár Miklós, a St. Andrea étterem menedzsere a Trend FM Menni-Enni című műsorában. A műsor házigazdája ott volt az 5 évvel ezelőtti megnyitón. Buza Sándor együtt idézte fel az étterem menedzserével és séfjével, hogy valóban könnyű-e a budapesti vendéglátói piac, főleg a Nyugati pályaudvar környékén.

A műsorvezető

Buza Sándor

Tweet
  • Impresszum
  • A Trend FM
  • Médiaajánlat
  • Jogi információk
  • Felhasználási feltételek
  • Adatvédelem
  • Közlemény
© 2022 Műsor-Hang Zrt. Minden jog fenntartva.
RSS