A fejlesztés eredményeként a Vári-Vill Kft. villanyszerelés főtevékenységének komplex fejlesztése valósult meg. A projekthez a „GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása" felhívás keretében elnyert feltételesen vissza nem térítendő támogatás nyújtott jelentős segítséget.

A projekt keretében új, innovatív eszközöket szereztek be, melyek célja a vállalkozás válságállóságának és erőforrás-hatékonyságának fejlesztése. Ilyen eszközök voltak például: horonyvágó, kombikalapács, vésőberendezés, elektromos vésőkalapács, és 3D nyomtató beszerzése.

Ezen felül a telephelyen található 204 négyzetméter alapterületű épületet kibővítették egy 98 négyzetméteres kétszintes épületrésszel, továbbá korszerűsítésre került a meglévő épület vízszintes kőzetgyapot és függőleges polisztirolhab szigeteléssel, a nyílászárók jobb tulajdonságúakra történő cseréjével, szekcionált ipari kapu beépítéssel, a beltéri világítás energiatakarékos átalakításával.

A jelenlegi épület fűtési-, hűtési használati melegvíz rendszerének komplex korszerűsítése is megvalósult, illetve beépítésre került egy 22 kW teljesítményű levegő-víz hőszivattyú rendszer is. Infrastrukturális beruházás keretében út, parkoló és csapadékvíz elvezető rendszer létesült, külső gáz- víz- és szennyvíz hálózatra csatlakozás történt, valamint külső áram-, informatikai, és vagyonvédelmi rendszer került kiépítésre.

A beruházás eredményeként a főtevékenység innovatív és dinamikus fejlesztése valósult meg. Ezáltal a vállalkozás a válság negatív hatásainak ellenáll, nem lesz olyan mértékben kiszolgáltatva a beszállítók részére, mint ezt megelőzően. A projekt megvalósítása által az árbevétel a tervek szerint éves szinten 30%-kal tud emelkedni.