Az Unilever az egészségügy fejlesztését és segítését célul tűző Jobbulást Alapítványt kérte fel, hogy felajánlásukat eljuttassák egészségügyi és szociális intézmények felé. Az Alapítvány rövid időn belül feltérképezte, hol van a legnagyobb szükség a  7500 liter baba szappanra. A következő feladat a kiszállítás megszervezése volt. Az Opel Magyarország örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez és nemcsak autókkal, hanem a szállítás teljes körű lebonyolításában is segédkezik. A cég felkérésére az Opel Márkanagykövetek (Opel Dakar team, Tankcsapda, Hungarian Police Rallye Team, Mautner Zsófia) egy emberként álltak a nemes ügy mögé és több helyszínre személyesen viszik el az adományt.

Interjúnkban, Bakai Gergely, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója arról beszél, milyen remekül tud működni két nagyvállalat és egy non profit szervezet együttműködése a kritikus időszakban.

A CSR akció valamennyi szereplője nagyra értékeli az egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók áldozatos munkáját és igyekeznek azt saját eszközeikkel megkönnyíteni.

Az Unilever és Opel a jövőben is örömmel működnek együtt a társadalmi szerepvállalás terén.

Bakai Gergelyt Németh László kérdezte a kezdeményezés részleteiről. A beszélgetést itt meghallgathatják: