A Mézeskalácsház Családi Napközi és Játszóházban rendezték a rendhagyó programot augusztus közepén. A Dunaharaszti székhelyű vállalat direkt egy közeli alapítványt választott helyszínül.


„Elengedhetetlennek tartjuk, hogy már a pici gyerekek is tisztában legyenek a biztonságos közlekedés alapismereteivel, ennek erősítése érdekében szerveztük a programot.” – mondta Bolyki Ágnes, a Raben Trans European Hungary Kft. PR, marketing szakembere és CSR koordinátora.

Tanulságos mesével, rajzos bemutatóval és vetélkedővel bővítették a gyerekek tudását. A gyerekek megnézhették milyen egy teherautó belülről, ami például az ő játékaikat is szállítja. Mindenki ajándékokat kapott, a vetélkedő nyertesei pedig kipróbálhatták, hogyan szól a teherautó dudája.

„Társadalmilag felelősek vagyunk a szállítmányozási- és logisztikai szolgáltatások imidzsének erősítéséért is. Szeretnénk elérni minél több embert azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a biztonságos közlekedés és szállítás szükségességére. Úgy gondolom a jövő generációja is igen fontos célcsoport, játékos formában hozzájuk is eljuttatható az üzenet. – összegezte a programot Bolyki Ágnes.