A korábbi három újranyitott szálloda után július 31-től a hévízi Ensana Thermal Aqua is várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket. Az Ensana szállodaláncnál a Thermal Sárvár, Thermal Hévíz és Thermal Margitsziget szállodákat követően így már négyre bővül az üzemelő egységek száma. A margitszigeti Grand Hotel nyitásáról később adnak tájékoztatást.

 

„Az elmúlt hetekben folyamatosan nő a kereslet szállodáink iránt, a 4 csillagos, hévízen egyedülálló módon all inclusive ellátást biztosító Thermal Aqua előrejelzései, foglaltsági számai is biztatóak,. A nyári időszak kifejezetten kedvez a családi pihenésnek, ehhez egy hatalmas parkkal körülvett, all inclusive ellátást biztosító gyerekbarát wellness szálloda tökéletes helyszínt tud biztosítani”

– mondta el Mácsai Péter, az Ensana lánc magyarországi szállodáinak klaszterigazgatója.

 

A teljeskörű vakáció érdekében újdonsággal is szolgálnak a vendégeknek egyaránt: az alapellátás mellett az újranyitástól Extra All Inclusive ajánlatot is kínálnak. A kibővített all inlcusive ajánlattal kora reggeltől késő estig élvezhető az ételek és italok gazdag választéka, illetve az alkoholos italok meghosszabbított intervallumban érhetőek el.

 

Az újranyitásnál a biztonságos üzemeltetésre helyezik a hangsúlyt, a szolgáltatások magas színvonalának fenntartása mellett a legfontosabb feladat Az üzemeltetési és közegészségügyi előírások maximális betartása a munkatársak és a vendégek részéről is.