Magyarországon a sorsjegyek nagy népszerűségnek örvendnek a játékosok körében, hiszen az Ötöslottó után ezt a játéktípust vásárolják legszívesebben. Éppen ezért a Szerencsejáték Zrt. időről időre új termékekkel bővíti portfólióját.

A hazai lottótársaság újonnan kibocsátott, különleges játékmenettel rendelkező Szerencse vagy Mázli elnevezésű sorsjegye 500 forintba kerül, és akár 25 millió forintot is nyerhetnek vele a játékosok. A sorsjegyen két játék található, egy szimbólumkereső, illetve egy bónuszjáték.

A szimbólumkereső játékban a felső játékmező lekaparásával szimbólumok válnak láthatóvá, amelyeket az alatta található öt sorban kell megtalálni. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos egy sorban az összes szimbólumot be tudja jelölni, vagy ha egyetlen egyet sem.

Tehát akkor se csüggedjünk, ha egy sorban nincs a felső játékmezővel egyező szimbólum, hiszen a többi sorsjeggyel ellentétben ez azt jelenti, hogy továbbra is van esélyünk nyerni. A szerencseszimbólumokat ábrázoló sorok után pedig egy bónuszjátékot is találunk, amellyel akkor ér el nyereményt a játékos, ha a fedőréteg a 7-es számot rejti.

A Szerencse vagy Mázli sorsjegy 25 milliós főnyereménye mellett - többek között - 10 darab 1 millió forintos és 45 darab 100 ezer forintos nyereményt is kínál.

Minden további, a Szerencsejáték Zrt. sorsjegyeivel kapcsolatos információt a www.szerencsejatek.hu weboldalon találnak meg.