Menni-Enni
A mai adásban bemutatkozik az Ország Tortája és annak készítője Szó Gellért, cukrászmester. Aztán Zoltai Anna osztályvezető, élelmiszerbiztonsági szakmérnökkel beszélgetünk a NÉBIH nagy nyári ellenőrzéseinek tapasztalatairól. A második óra elején a frissen megalakult a Pannon Gasztro Akadémiáról kérdezzük Hamvas Zoltánt, a Magyar Bocuse dchr(39)or akadémia elnökét. Zárásképp pedig Máté Krisztián a Kutyabarathelyek.hu ügyvezetője lesz a vendégünk, akivel azt boncolgatjuk, hogy kellenek-e kutyabarát szállodák és strandok?
2016-08-15 11:05:00 Adásunk
Menni-Enni Buza Sándorral
A mai adásban bemutatkozik az Ország Tortája és annak készítője Szó Gellért, cukrászmester. Aztán Zoltai Anna osztályvezető, élelmiszerbiztonsági szakmérnökkel beszélgetünk a NÉBIH nagy nyári ellenőrzéseinek tapasztalatairól. A második óra elején a frissen megalakult a Pannon Gasztro Akadémiáról kérdezzük Hamvas Zoltánt, a Magyar Bocuse dchr(39)or akadémia elnökét. Zárásképp pedig Máté Krisztián a Kutyabarathelyek.hu ügyvezetője lesz a vendégünk, akivel azt boncolgatjuk, hogy kellenek-e kutyabarát szállodák és strandok?