Menni-Enni
A 2 órás magazinműsor első felében megtudhatjuk, hogy milyen követelményeknek kell megfelelniük azoknak a szállodáknak, melyek sok csillaggal szeretnének büszkélkedni, például, kell-e kukucskáló a szobaajtóra, ha 5 csillagos szálloda vagyunk, majd a legmagasabb hazai minőségi díj, a Magyar Termék Nagydíj küldetéséről, filozófiájáról beszélgetünk. A déli hírösszefoglaló után bemutatjuk a világ legnagyobb luxus óceánjáróját, az Oasis of The Ovation-t, végül pedig kiderül, mit tartogat számunkra Jamie Oliver májusban Budapesten nyíló – egyébként a világban a sokadik - Jamie’s Italian étterme. Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető: Buza Sándor
2016-04-18 11:05:00 Adásunk
Menni-Enni Buza Sándorral
A 2 órás magazinműsor első felében megtudhatjuk, hogy milyen követelményeknek kell megfelelniük azoknak a szállodáknak, melyek sok csillaggal szeretnének büszkélkedni, például, kell-e kukucskáló a szobaajtóra, ha 5 csillagos szálloda vagyunk, majd a legmagasabb hazai minőségi díj, a Magyar Termék Nagydíj küldetéséről, filozófiájáról beszélgetünk. A déli hírösszefoglaló után bemutatjuk a világ legnagyobb luxus óceánjáróját, az Oasis of The Ovation-t, végül pedig kiderül, mit tartogat számunkra Jamie Oliver májusban Budapesten nyíló – egyébként a világban a sokadik - Jamie’s Italian étterme. Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető: Buza Sándor