Menni-Enni
A mai adásban beszélgetünk arról, hogy miért nem eszik a magyar annyi halat, amennyit kellene, majd arról is, hogy mikor ehetünk annyi a magyar wagyu marhahúst, amennyit szeretnénk. A műsor második felében gasztro-történetileg konyhamalackodunk, azaz kiderül, hogy egy-két magyar, vagy magyarnak vélt alapételünk honnan származik, végül pedig arról ejtünk szót, hogy ma már egy „fapados” étterem/bódé/lakókocsi is tud maradandó gasztroélményt nyújtani.
2016-12-19 10:05:00 Adásunk
Menni-Enni
A mai adásban beszélgetünk arról, hogy miért nem eszik a magyar annyi halat, amennyit kellene, majd arról is, hogy mikor ehetünk annyi a magyar wagyu marhahúst, amennyit szeretnénk. A műsor második felében gasztro-történetileg konyhamalackodunk, azaz kiderül, hogy egy-két magyar, vagy magyarnak vélt alapételünk honnan származik, végül pedig arról ejtünk szót, hogy ma már egy „fapados” étterem/bódé/lakókocsi is tud maradandó gasztroélményt nyújtani.