Menni-Enni
A Menni-Enni mai adásában Saly Noémi gasztro- é várostörténész mesél a 139 évvel ezelőtt megnyitott New York Palotáról és Kávéházról, majd Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia Elnökével értékeljük a Bocuse d’Or hazai döntőjét, amit Kelemen Roland, a nyíregyházi Hunguest Sóstó szálloda mesterszakácsa nyert meg. Végül egy kiváló és különleges csokimanufaktúra, a Chocoflow mutatkozik be.
2023-11-06 10:05:00 Adásunk
Menni-Enni
A Menni-Enni mai adásában Saly Noémi gasztro- é várostörténész mesél a 139 évvel ezelőtt megnyitott New York Palotáról és Kávéházról, majd Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia Elnökével értékeljük a Bocuse d’Or hazai döntőjét, amit Kelemen Roland, a nyíregyházi Hunguest Sóstó szálloda mesterszakácsa nyert meg. Végül egy kiváló és különleges csokimanufaktúra, a Chocoflow mutatkozik be.
- Belehallgatás: