Menni-Enni
A mai műsorban elsőként Magyarország legrégebbi, a 140 éves Törley Pezsgőgyár históriájába lapozunk bele, majd egy friss könyv kapcsán arról beszélgetünk, hogy milyen kell, hogy legyen egy édes, foszlós, kovászos sütemény. Végül Kovács Lászlót, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnökét kérdezem arról, hogy milyen kilátásokkal futnak neki az ősznek és az év végének a szektor szereplői.
2022-09-12 11:05:00 Adásunk
Menni-Enni
A mai műsorban elsőként Magyarország legrégebbi, a 140 éves Törley Pezsgőgyár históriájába lapozunk bele, majd egy friss könyv kapcsán arról beszélgetünk, hogy milyen kell, hogy legyen egy édes, foszlós, kovászos sütemény. Végül Kovács Lászlót, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnökét kérdezem arról, hogy milyen kilátásokkal futnak neki az ősznek és az év végének a szektor szereplői.
- Belehallgatás: