• Deviza
  • Index
  • Részvény
EUR/HUF 391,06 CHF/HUF 418,46
USD/HUF 333,78 EUR/USD 1,1716
BUX 101 127 -1,13 %
BUMIX 9 494 -0,22 %
MOL 2 870 -1,31 % OTP 29 060 -1,82 %
MTELEKOM 1 866 -0,11 % RICHTER 10 180 0,20 %
  • Adásban BorMárka
  • Következik Mozgásban Varjú Frigyessel
RSS
  • Összes hír
  • Összes műsor
  • Napi műsor
  • Kapcsolat

2014-03-23 14:36:00 Adásunk

Magyarok a piacon Hegedűs Zsuzsával

Magyarok a piacon Hegedűs Zsuzsával

2014-03-23 14:36:00

Brokkolileves, székelykáposzta és zserbó – sütés-főzés nélkül? A válasz igen, ezek az ételek elkészíthetők nyers zöldségekből, gyümölcsökből és olajos magvakból; hús, tojás és tejtermékek, és főképp sütés-főzés nélkül. Bejártuk a Nyersétel Akadémia konyháját, megnéztük, hogyan készül a nyers karfiolpüré és a vegán fasírt, és megkóstoltuk, milyen íze van a zöldturmixnak. Gasztronómiai kalandozás Lénárt Gittával és Szőke Gáborral, az akadémia alapítóival szerdán a Magyarok a piacon magazinműsorban.

Közösségi oldal

A műsorvezető

Tweet

Kapcsolódó cikkek

  • Impresszum
  • A Trend FM
  • Médiaajánlat
  • Jogi információk
  • Felhasználási feltételek
  • Adatvédelem
  • Közlemény
  • Adatvédelmi beállítások
© 2025 Műsor-Hang Zrt. Minden jog fenntartva.
RSS