• Deviza
  • Index
  • Részvény
EUR/HUF 398,86 CHF/HUF 427,24
USD/HUF 342,67 EUR/USD 1,1640
BUX 100 946 0,29 %
BUMIX 9 203 0,29 %
MOL 3 032 0,40 % OTP 28 560 0,11 %
MTELEKOM 1 786 0,68 % RICHTER 10 160 0,30 %
  • Adásban Zenei válogatás
  • Következik Monitor
RSS
  • Összes hír
  • Összes műsor
  • Napi műsor
  • Kapcsolat

2014-03-23 14:36:00 Adásunk

Magyarok a piacon Hegedűs Zsuzsával

Magyarok a piacon Hegedűs Zsuzsával

2014-03-23 14:36:00

Brokkolileves, székelykáposzta és zserbó – sütés-főzés nélkül? A válasz igen, ezek az ételek elkészíthetők nyers zöldségekből, gyümölcsökből és olajos magvakból; hús, tojás és tejtermékek, és főképp sütés-főzés nélkül. Bejártuk a Nyersétel Akadémia konyháját, megnéztük, hogyan készül a nyers karfiolpüré és a vegán fasírt, és megkóstoltuk, milyen íze van a zöldturmixnak. Gasztronómiai kalandozás Lénárt Gittával és Szőke Gáborral, az akadémia alapítóival szerdán a Magyarok a piacon magazinműsorban.

Közösségi oldal

A műsorvezető

Tweet

Kapcsolódó cikkek

  • Impresszum
  • A Trend FM
  • Médiaajánlat
  • Jogi információk
  • Felhasználási feltételek
  • Adatvédelem
  • Közlemény
  • Adatvédelmi beállítások
© 2025 Műsor-Hang Zrt. Minden jog fenntartva.
RSS