• Deviza
  • Index
  • Részvény
EUR/HUF 404,79 CHF/HUF 431,19
USD/HUF 363,29 EUR/USD 1,1142
BUX 94 092 0,38 %
BUMIX 8 548 1,10 %
MOL 3 068 0,92 % OTP 27 230 0,37 %
MTELEKOM 1 648 -0,12 % RICHTER 10 590 -0,09 %
  • Adásban Monitor Délután Érczfalvi Andrással
  • Következik A Nap Vendége
RSS
  • Összes hír
  • Összes műsor
  • Napi műsor
  • Kapcsolat

2014-03-19 14:35:00 Adásunk

Magyarok a piacon Hegedűs Zsuzsával

Magyarok a piacon Hegedűs Zsuzsával

2014-03-19 14:35:00

Brokkolileves, székelykáposzta és zserbó – sütés-főzés nélkül? A válasz igen, ezek az ételek elkészíthetők nyers zöldségekből, gyümölcsökből és olajos magvakból; hús, tojás és tejtermékek, és főképp sütés-főzés nélkül. Bejártuk a Nyersétel Akadémia konyháját, megnéztük, hogyan készül a nyers karfiolpüré és a vegán fasírt, és megkóstoltuk, milyen íze van a zöldturmixnak. Gasztronómiai kalandozás Lénárt Gittával és Szőke Gáborral, az akadémia alapítóival szerdán a Magyarok a piacon magazinműsorban.

Közösségi oldal

A műsorvezető

Tweet

Kapcsolódó cikkek

  • Impresszum
  • A Trend FM
  • Médiaajánlat
  • Jogi információk
  • Felhasználási feltételek
  • Adatvédelem
  • Közlemény
  • Adatvédelmi beállítások
© 2025 Műsor-Hang Zrt. Minden jog fenntartva.
RSS