BorMárka
A nyár nem csupán a kikapcsolódásról és a pihenésről szól, hanem ilyenkor (talán) több időnk jut a barátokra, ismerősökre is, akár egy-egy vendégséggel egybekötve. Van, aki a lakásban, házban, de sokan ilyenkor inkább szabadtéren terveznek például egy grillpartit. Igen ám, de adódik a kérdés, hogy ilyenkor hogyan biztosítsuk a borok megfelelő szervírozási hőfokát? Ahhoz, hogy egy bort a legjobb formájában fogyaszthassuk, több apró tényezőre érdemes odafigyelni. Az egyik ilyen egyáltalán nem elhanyagolható a bor hőmérséklete. Következő adásunkban ebben szeretnénk hasznos tanácsokat nyújtani hallgatóinknak. Ebben pedig a lehető legjobb szakemberhez fordultunk: Petzold Attila, sommelier-hez. Várja Önöket Gál Márk és Zilai Zoltán.
2023-07-14 14:05:00 Adásunk
BorMárka
A nyár nem csupán a kikapcsolódásról és a pihenésről szól, hanem ilyenkor (talán) több időnk jut a barátokra, ismerősökre is, akár egy-egy vendégséggel egybekötve. Van, aki a lakásban, házban, de sokan ilyenkor inkább szabadtéren terveznek például egy grillpartit. Igen ám, de adódik a kérdés, hogy ilyenkor hogyan biztosítsuk a borok megfelelő szervírozási hőfokát? Ahhoz, hogy egy bort a legjobb formájában fogyaszthassuk, több apró tényezőre érdemes odafigyelni. Az egyik ilyen egyáltalán nem elhanyagolható a bor hőmérséklete. Következő adásunkban ebben szeretnénk hasznos tanácsokat nyújtani hallgatóinknak. Ebben pedig a lehető legjobb szakemberhez fordultunk: Petzold Attila, sommelier-hez. Várja Önöket Gál Márk és Zilai Zoltán.
- Belehallgatás: