Vecsei Miklós, miniszterelnöki biztos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke. A műsorvezető Érczfalvi András.

2021-07-29 18:05:00
Nincs megjelenítendő tartalom.

Változni fog a napelemes szaldó és bruttó elszámolás

A napelem rendszer tulajdonosok és a napelemre áhítozók biztosan nem örülnek a szaldós elszámolás eltörlésének. Szerencsére ettől a döntéstől egyelőre elálltak, de nem tudhatjuk, meddig marad a jelenlegi elszámolás.

Részletek

Kartellt gyanít a Versenyhivatal a BKV hajóüzemeltetési közbeszerzése körül

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kartellgyanú miatt vizsgálatot indított a BKV hajóüzemeltetésre vonatkozó közbeszerzésével kapcsolatban. A versenyhatóság az ügy feltárásához rajtaütéseket tartott a közbeszerzés egyes ajánlattevőinél.

Részletek

Mediterrán hangulatú Hervé Koubi balett és Mozart-ünnep a hétvégén a Margitszigeten

Ki ne emlékezne a Hervé Koubi társulat – a francia székhelyű algériai gyökerű csapat – 2019-es nagysikerű produkciójára a Margitszigeten. Akkor a mediterrán hangulatú trilógiájuk 2. darabját, a Barbár éjszakákat, adták elő, melyet most pénteken a 3. darab, az Odüsszeia követ. Ha az időjárás túl szeles lenne, akkor – a levegőszámok biztonsága érdekében – az 1. darabot varázsolja a közönség elé az ismert formáció. Egy biztos: mindenképpen elvarázsolják majd a közönséget.

Részletek

Mentor 8. adás - Szervezeti kompetenciák 2. rész

Máris eljött a 8. évad 8. adása a Trend FM gazdasági-realityjében! A Mentor eheti témája a szervezeti kompetenciák felmérése, illetve GAP analízis, ezúttal továbbgondolt verzióban. A cégvezetők mára pontosították szervezeti önértékelésüket. Mennyire közelítettek a valósághoz? Mik voltak a kritikus pontok? Mi alapján lehet felmérni a szervezeti kompetenciákat? Elárulja a műsor Coach-a, Dr. Molnár Imre.

Részletek

Mentor 7. adás - Szervezeti kompetenciák

A Trend FM gazdasági-reality műsorának 7. adásában a kockázati témakörök átrágása után a szervezeti kompetenciák felmérése, illetve a GAP analízis van középpontban.

Részletek

Mentor 6. adás - Vállalati kockázatkezelés

Az eheti téma a vállalati kockázatok megfelelő kezelése volt, hiszen a múlt héten a kockázatok azonosításában már remekeltek versenyzőink.

Részletek

DAS

Közlekedési kérdések a bűncselekmény és szabálysértés határán

Bővebben The post Közlekedési kérdések a bűncselekmény és szabálysértés határán appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

A vezető állású munkavállalók – rájuk vonatkozó szabályozás

Bővebben The post A vezető állású munkavállalók – rájuk vonatkozó szabályozás appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.