1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Nestával

  Jelentősen nőtt az utóbbi évtizedben az amerikai társadalom polarizálódása, vagyis nyílik a jövedelmi-életszínvonalbeli olló a szegények, és a tehetősebbek között. – erről is szó lesz a reggeli monitorban. Az új európai uniós szabályok alapján mától Magyarországon is szigorodik a bennfentes kereskedelem és a tőkebefektetési csalás büntetése. Fontos, hogy milyen fűtési rendszerre kötik rá az új, korszerű kondenzációs kazánt – mondta az Energiaklub társelnöke. Júliustól kizárólag újfajta kondezációs kazánokat lehet forgalomba hozni Magyarországon. Emelkedtek az ipari termelői árak májusban az Európai Unióban. Három éve a legkisebb ütemben nőtt a szaúd-arábiai gazdaság az első negyedévben. A befektetők hajtják fel az ingatlanárakat a belvárosban. Nem ritka az 1 millió forintos négyzetméter ár sem egy új fejlesztés esetében, ahol a fejlesztők már a tervezéskor figyelembe veszik a speciális befektetői igényeket – ezekről és sok más érdekességről is szó lesz, várja Önöket Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35

  User

  Belehallgatás:
 7. 15:35
 8. 16:05
 9. 18:05

  A Nap Vendége

  Lepsényi István, az NGM gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára. A riporter Lakatos László.

  Belehallgatás:
 10. 19:06

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2017-11-24 00:00:00

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

A várakozásoknak megfelelő ütemben, 0,8 százalékkal nőtt a német gazdaság a harmadik negyedévben az előző három hónaphoz viszonyítva- derül ki a német statisztikai hivatal adataiból. Ezzel már sorozatban a tizenharmadik negyedévben nőtt a német GDP. Az ING Bank vezető elemzője a Trend FM-nek elmondta, hogy a vártnál gyengébb fogyasztási mutatót a nettó export és a beruházások bőven tudták kompenzálni. Elindulhatnak az első otthonteremtési közösségek idehaza, miután a jegybank jóváhagyta a Central Nemzeti Otthonteremtési Közösség Szervező Zrt. kérelmét. Az új közösség lényege, hogy a tagok banki hitelezés nélkül, akár 4,5 millió forintos állami támogatással finanszírozhatják új építésű lakásuk vásárlását. Az új modellben a közösség tagjai 120 vagy 180 hónapos időtávon belül gyűjthetik befizetéseiket és a futamidő vége előtt vásárolhatnak új építésű lakást. A szerződések értéke 10 és 40 millió forint közötti lehet. Az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője szerint ugyanakkor az ingatlanpiaci folyamatok miatt sok kérdést felvet a konstrukció. Több mint öt százalékkal volt alacsonyabb a születések száma 2017 szeptemberében Magyarországon, mint az előző év azonos időszakában. A szezonálisan kiigazított adatok azt mutatják, hogy a születésszám a tavaly év végi meglódulás után visszaesett, hosszabb kitekintésben pedig 2014 óta lényegében stagnál. A magyar népesség a legjobban fogyó populáció a világon –ezt a Szegedi Tudományegyetem Statisztikai és Demográfiai Tanszékének professzora mondta. Írországban állítják elő a legtöbb műanyag hulladékot Európában a kölni Német Gazdasági Intézet tanulmánya szerint. Itt fejenként 61 kilogramm műanyag szemetet termelnek a lakosok, ami az uniós átlag csaknem kétszerese. Az adatok szerint Bulgária áll a lista végén, ahol egy lakosra 14 kilogramm műanyag hulladék jut. Ürge-Vorsatz Diána Nobel díjas klímakutató a Trend FM-nek elmondta, hogy az újrahasznosítási arány is alacsony, Magyarország például csak Máltát előzi meg ebben a tekintetben Európában. Emellett az iparilag felhasznált műanyag mennyisége is évről-évre nő.Átlagosan csaknem 10 ezer forinttal tervezünk többet költeni idén karácsonyi ajándékokra, mint a tavalyi évben- derül ki a Cofidis Hitel Monitor kutatásából. Míg az előző évben, átlagban 31.500 forintot szántak a magyar emberek karácsonyi vásárlásra, idén 41.300 forintot terveznek elkölteni. A Cofidis Magyarország Értékesítési és Marketing ágazatvezetője a Trend FM-nek arról is beszélt, hogy egyre többen időzítik a Black Friday napi akciókhoz a karácsonyi bevásárlást. Várja Önöket a műsorvezető, Nagy Károly!

2017-11-24 06:35:00

Soul History

Délelőtt 11.00 - 13.00-ig a SOUL History 94.epizódjában Rota Francesco újabb visszatérő kedvencektől forgat eddig még nem hallott dalokat a ’75 és ’83 közötti Egyesült Államokból, de természetesen új bemutatkozóból sem lesz hiány. A 12.00 órai hírek után telefonon hívja Pásztor Lászlót, a Neoton Familia alapító, szerző, gitáros énekesét, Aki a műsor történetében a legelső SOUL History Extra vendége volt, de a Neoton & Kócbabák ’76-’77-es amerikai típusú korszaka azóta is kiemelt figyelmet kap. A beszélgetés alatt szóba kerül múlt és jelen, sőt előkerül 3 olyan Neoton kislemez és hangfelvétel, mely kuriózum a magyar éterben. Ráadásképp Laci a Magneoton kiadó vezetőjeként különösen értékes és aktuális nyereményt készül felajánlani a játékos kedvű hallgatóknak!

2017-11-24 11:05:00

Monitor

2017-11-24 13:00:00

Kultúr-Trend Magazin

2017-11-24 13:35:00

Zenei válogatás

2017-11-24 14:35:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2017-11-24 15:05:00

Exclusive Marosi Viktorral

2017-11-24 17:10:00

A Nap Vendége

Dr. Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója. A riporter Lakatos László.

2017-11-24 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2017-11-24 19:05:00

 • Kutatás-fejlesztéssel erősít a hazai kkv-szektor

  Nemzetközi kutatói infrastruktúrát biztosít a hazai kis- és középvállalkozók számára a Bay Zoltán Kutatóközpont. Az intézet - közép-európai partnereivel együttműködve - a kkv-szektor igényeihez igazítja innovációs szolgáltatásait.

A hét kérdése

Hogy érzed magad? mmm

Friss hírek

Közösségi oldal