1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Nestával

  Nagy lehetőség a mostani a Magyar labdarúgó Szövetség számára, hogy imázsépítésbe kezdjen – mondta a TrendFm által megszólaltatott sportközgazdász. Kritikussá vált a munkaerőhiány Magyarországon, ezért a helyzet javítására a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége több javaslatot is eljuttatott a kormányhoz. A britek kiválása az Európai Unióból súlyosan érintheti a közös EU-s költségvetést. Egyre nagyobb a kereslet a vízparti ingatlanok iránt a Balatonon. Siófokon a part mentén épülő emeletes apartman házak lakásainak négyzetméter ára meghaladja a 600 ezer forintot is – ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Szűcs Péter!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05

  Monitor Nagy Károllyal

  A GKI szerint rövidtávon nem hat a magyar reálgazdaságra jelentősen, hogy Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból. Az export dinamikáját csökkenti ugyan a Brexit, de a magyar belső fogyasztás pótolni tudja a kieső kivitel nagy részét. Úgy véli, hogy a piaci bizonytalanság, a kötvények átárazódása, csupán néhány hétig tartó folyamat. Sem hivatalos, sem informális tárgyalásokról nem lehet szó, amíg Nagy-Britannia nem aktiválja az Európai Unió Lisszaboni Szerződésének a tagországok kilépését szabályozó 50. cikkelyét - közölte az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament rendkívüli plenáris ülésén. Jean-Claude Juncker a helyzet mielőbbi tisztázásra szólította fel a brit kormányt. Egyelőre nem zuhant tovább az angol font árfolyama. Annak ellenére sem, hogy a tegnap esti órákban először a Standard & Poor’s két fokozattal, majd a Fitch egy fokozattal rontotta a brit adósbesorolást. Tovább csökkent a munkanélküliségi ráta március-májusban. Egy év alatt csaknem 70 ezerrel csökkent a regisztrált munkanélküliek száma, és 5,5 százalékra mérséklődött a ráta. Ugyanakkor a munkanélküliek csaknem fele legalább egy éve keres állást, azaz tartósan állás nélkülinek számít. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci árfolyamokkal várja Önöket Nagy Károly.

 5. 13:35
 6. 14:35

  User

  Évszázadokkal ezelőtt kiváltságos volt, akivel szóba állt egy bankár. Ma már elemi érdekük, hogy minél több embert, vállalatot, szervezetet kiszolgáljanak. De vajon hogyan változtatja meg a digitalizáció a pénzügyi szolgáltatók, bankok életét? A szoftverek fognak személyre szabottan ajánlatokat tenni legyen szó hitelről vagy befektetési lehetőségről? A többi között erről beszélgetek Vinnai Balázzsal, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnökségi tagjával.

  Belehallgatás:
 7. 15:05

  M2M Zóna

  Adásunkban Tóth László, az IDC vezető elemzője a vendégünk, akivel az IDC friss, hazai, M2M-mel kapcsolatos kutatásáról fogunk beszélgetni. Megnézzük, hogy mely területek hangsúlyosak itthon és mi várható a következő időszakra.

  Belehallgatás:
 8. 15:35
 9. 16:05
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Kibédi-Varga Lajos, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szóvivője. A riporter Lakatos László.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-05-21 00:00:00

Menetrend

2018-05-21 06:35:00

Menni-Enni

2018-05-21 11:05:00

Archichat

2018-05-21 15:05:00

Sportérték Mezei Dánellel

2018-05-21 17:10:00

A Nap Vendége

Balog Ádám , az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója. A riporter Szajlai Csaba. (ismétlés)

2018-05-21 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-05-21 19:05:00

A hét kérdése

Hogy érzed magad? mmm

Friss hírek

 • Az 1 millió dolláros klubok világa

  A csaknem 270 millió forintnak megfelelő likvid tőkével egyenértékű vagyon a nemzetközi definíció szerint csak beugró a privátbanki világba. Itthon más a helyzet. A magyar befektetési szolgáltatók nem mernek 100 millió forintnál magasabb összeget meghatározni minimumnak. Karagich István, a BloChamps Capital ügyvezető igazgatója beszélt a tehetősebbek világáról, a Trend FM, A Nap Vendége műsorában. A riporter Szajlai Csaba.
 • Kiemelkedően teljesít a hazai turizmus

  Főként a márciusi hosszú hétvégék húzták a hazai turizmust az első negyedévben.
 • Tovább gyorsulhat a magyar gazdasági növekedés üteme

  Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank elemzési igazgatója azt mondta a Trend FM, A Nap Vendége műsorában, hogy alapvetően javuló gazdasági makropályát látnak az idei évben a magyar gazdaságban. A korábbi 3,9 százalékos gazdasági növekedés helyett már 4,2 százalékos GDP-bővülést is elképzelhetőnek tartanak erre az évre. 2018 lehet az utóbbi évek legjobb éve gazdasági növekedési szempontból, jövőre a bővülési ütem már lassul, és a fékeződés két év múlva is folytatódik. Balatoni Andrással Szajlai Csaba beszélgetett.
 • Megérezte a török líra Erdogan beszédét

  Új történelmi mélypontra zuhant a török líra Recep Tayyip Erdogan nyilatkozata után.
 • Középpontban a zöld jövő: most már erre is felvehetsz hitelt

  Megnőtt az igény Magyarországon a megújuló energiaforrások telepítésére, így az MKB Bank napkollektorok telepítéséhez, megújuló energiaforrások használatához is nyújt hitelt.

Közösségi oldal