1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Szűcs Péterrel és Nestával

  Nagy lehetőség a mostani a Magyar labdarúgó Szövetség számára, hogy imázsépítésbe kezdjen – mondta a TrendFm által megszólaltatott sportközgazdász. Kritikussá vált a munkaerőhiány Magyarországon, ezért a helyzet javítására a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége több javaslatot is eljuttatott a kormányhoz. A britek kiválása az Európai Unióból súlyosan érintheti a közös EU-s költségvetést. Egyre nagyobb a kereslet a vízparti ingatlanok iránt a Balatonon. Siófokon a part mentén épülő emeletes apartman házak lakásainak négyzetméter ára meghaladja a 600 ezer forintot is – ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Szűcs Péter!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05

  Monitor Nagy Károllyal

  A GKI szerint rövidtávon nem hat a magyar reálgazdaságra jelentősen, hogy Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból. Az export dinamikáját csökkenti ugyan a Brexit, de a magyar belső fogyasztás pótolni tudja a kieső kivitel nagy részét. Úgy véli, hogy a piaci bizonytalanság, a kötvények átárazódása, csupán néhány hétig tartó folyamat. Sem hivatalos, sem informális tárgyalásokról nem lehet szó, amíg Nagy-Britannia nem aktiválja az Európai Unió Lisszaboni Szerződésének a tagországok kilépését szabályozó 50. cikkelyét - közölte az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament rendkívüli plenáris ülésén. Jean-Claude Juncker a helyzet mielőbbi tisztázásra szólította fel a brit kormányt. Egyelőre nem zuhant tovább az angol font árfolyama. Annak ellenére sem, hogy a tegnap esti órákban először a Standard & Poor’s két fokozattal, majd a Fitch egy fokozattal rontotta a brit adósbesorolást. Tovább csökkent a munkanélküliségi ráta március-májusban. Egy év alatt csaknem 70 ezerrel csökkent a regisztrált munkanélküliek száma, és 5,5 százalékra mérséklődött a ráta. Ugyanakkor a munkanélküliek csaknem fele legalább egy éve keres állást, azaz tartósan állás nélkülinek számít. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci árfolyamokkal várja Önöket Nagy Károly.

 5. 13:35
 6. 14:35

  User

  Évszázadokkal ezelőtt kiváltságos volt, akivel szóba állt egy bankár. Ma már elemi érdekük, hogy minél több embert, vállalatot, szervezetet kiszolgáljanak. De vajon hogyan változtatja meg a digitalizáció a pénzügyi szolgáltatók, bankok életét? A szoftverek fognak személyre szabottan ajánlatokat tenni legyen szó hitelről vagy befektetési lehetőségről? A többi között erről beszélgetek Vinnai Balázzsal, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnökségi tagjával.

  Belehallgatás:
 7. 15:05

  M2M Zóna

  Adásunkban Tóth László, az IDC vezető elemzője a vendégünk, akivel az IDC friss, hazai, M2M-mel kapcsolatos kutatásáról fogunk beszélgetni. Megnézzük, hogy mely területek hangsúlyosak itthon és mi várható a következő időszakra.

  Belehallgatás:
 8. 15:35
 9. 16:05
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Kibédi-Varga Lajos, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szóvivője. A riporter Lakatos László.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2017-09-19 00:00:00

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Négy hónapja nem látott szintre gyorsult az euróövezeti infláció augusztusban. Az Eurostat jelentése szerint az eurózónában 1,5 százalékkal nőttek a fogyasztói árak éves alapon, míg az Európai Unióban 1,7 százalékos volt a drágulás. Havi összevetésben az övezetben 0,3 százalékkal, az unióban pedig 0,2 százalékkal növekedtek a fogyasztói árak, amit elsősorban az energiaárak húztak. A Raiffeisen Bank elemzője szerint bár egyértelműen felfelé ívelő inflációs pályán van az európai gazdaság, a maginflációt és a szolgáltatói inflációt tekintve már nem ennyire derűs a kép. Csaknem 6 milliárd forint összegű kártérítést fizettek ki a hazai biztosítók a nyári viharok miatt- derül ki a Magyar Biztosítók Szövetségének összesítéséből. Bár a hivatalos adatok szerint több mint 103 ezer káreseményre fizettek a biztosítók, a szövetség kommunikációs főosztályvezetője szerint a valós kár ennél sokkal nagyobb lehet. A lakások negyede ugyanis nem rendelkezik biztosítással, így azokról nincs is adatuk. Hamis negyedéves GDP adatokat közölt a török statisztikai hivatal – derült ki a Commerzbank elemzőinek közleményéből. A hivatalos adatok szerint egy negyedév alatt több mint 2 százalékkal bővült a gazdaság, vagyis sikerült tartani az 5 százalék feletti éves növekedési ütemet. Az elemzők szerint azonban a beruházási aktivitás növekedése kizárólag az építőiparnak köszönhető és nem a piaci szereplők bizalmának javulását jelzi. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa elmondta: a befektetők körében továbbra is nagy a bizalmatlanság. Megfelelő feltételek esetén mégsem lépne ki Washington a párizsi klímaegyezményből – mondta az amerikai külügyminiszter. Rex Tillerson szerint a megállapodásban rögzített káros anyag kibocsátási célok aránytalanok, Donald Trump azonban készen áll a feltételek újratárgyalására. A megkérdezett Amerika-kutató elmondta: a kilépés csupán politikai jelentőséggel bír az elnök számára, az egyezmény ugyanis gazdasági és energiafelhasználási szempontból eddig sem korlátozta az Egyesült Államokat. Hozzátette: a megállapodás körüli vita a republikánus párton belül is okoz feszültséget. Magyarország 22 év után újra bejutott a Davis-kupa világcsoportjába. A magyar csapat az oroszokat győzte le 3-1-re, ezzel pedig visszajutott a tenisz elitjébe, vagyis Európa legjobb 16 csapata közé. A torna után Fucsovics Márton elmondta, hihetetlen érzés számára, még sose érezte így magát egyetlen győzelme után sem. A Magyar Tenisz Szövetség főtitkárát és egyben az Európai Teniszszövetség alelnökét a teniszsiker várható pozitív hatásairól kérdeztük.

2017-09-19 06:35:00

Nagytotál Marosi Viktorral

57 év után digitálisan felújítva került újra a mozikba Federico Fellini filmklasszikusa, az Édes élet. Megragadjuk az alkalmat, hogy beszéljünk róla, Kiss András lesz a vendégünk.

2017-09-19 11:05:00

Flavor

2017-09-19 12:05:00

Monitor Andor Attilával

2017-09-19 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2017-09-19 13:35:00

Zenei válogatás

2017-09-19 14:05:00

M2M Zóna

2017-09-19 15:05:00

A Nap Vendége

Takács Plibersek Lidija a Hotel Vécsecity ügyvezető-tulajdonosa. A riporter Érczfalvi András.

2017-09-19 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2017-09-19 19:05:00

 • Ipar Hete a Trend FM-n

  Szeptember 25-29. között újra Ipar Hete a fővárosi 94,2 MHz-en. Az idei első félév jól indult az iparban, de a nyári hónapok megtorpanása már jelezte, hogy a szektorban jelentős túlsúlya van az autóipari fejlesztéseknek és termelésnek.

A hét kérdése

Hogy érzed magad? mmm

Friss hírek

Közösségi oldal