Egy év lehet, nem sok idő, de mi meghatározó mérföldkőnek érezzük! Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a megszokott formátumtól némileg eltérően megadjuk a módját az ünneplésnek.

1 évesek lettünk, így összejött a stáb: a műsor házigazdái és egy kötetlen beszélgetés mellett összefoglaltuk azt, mi mindent nyújtott nekünk az elmúlt egy év a műsor szempontjából. Mindeközben a korábbi vendégeink közül is néhányan velünk ünnepeltek és az általuk elküldött üzenetek, gondolatok megosztásával vált igazán teljessé ez a különkiadás. Itt volt velünk:

Orbán Dániel (Dominium Pincészet),

Sebastian Giraldo Makovej (Sauska Pincészet sommelier-je),

Petzold Attila (sommelier, párlatszakértő),

Nyúlné dr. Pühra Bea (Nyakas Pince főborásza),

Baranyai Péter (Garamvári Szőlőbirtok), valamint

Barátossy Gábor (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal)

Ünnepel a csapat (Gál Márk, Antal Gábor, Zilai Zoltán)

Bár tortánk nem volt, de a kóstolt borokból akár formálhattunk volna is egyet magunknak. A borok válogatása erre az ünnepi alkalomra máshogy zajlott, mint a korábbi adásokban. Összesen 6 tétel szerepelt a születésnapi adásban: egy gyöngyözőbor, egy fehér, egy rosé, két vörös és egy aszú. Célunk volt megmutatni a magyar borok széles és sokszínű kínálatát, továbbá szempont volt még, hogy mindenki két-két olyan tételt válasszon, ami saját kedvencei közé tartozik és/vagy van valamilyen személyes kötődés (pl. egy jó élmény, emlék), de azt is figyelembe vettük (a műsor alapfilozófiáját követve), hogy kereskedelmi forgalomban elérhető, beszerezhető tételek legyenek.

Az egész ünneplésben pedig a BorMárka műsor követői a legfontosabbak! Köszönjük, hogy velünk voltak/voltatok az elmúlt egy esztendőben! Bízunk benne, hogy mindenki megtalálta a helyét: a kezdők, kíváncsiskodók, de a haladó borbarátok is. Az ötleteket, javaslatokat, esetleges kéréseket pedig írják meg nekünk akár a rádió Facebook oldalán (üzenetben, vagy hozzászólásként a születésnapi bejegyzés alá), vagy az ünnepi adás YouTube-os változatánál hozzászólás formájában.

A teljes beszélgetés elérhető pénteken 19:00-tól a Trend FM YouTube-csatornáján, de megtalálnak bennünket a Podcastgyár by TrendFM applikációval is.