Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Betegség miatt nem utazott el a magyar jégkorong válogatottal Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány. a cél az első háromba kerülés az asztanai VB-n. A kibővített CSOK megnövelte a pörgést az ingatlanpiacon. Ugyanakkor az árak folyamatosan emelkednek, és ez tartós is lesz az ingatlan.com szerint. Megugró bevétel mellett zuhant a Bayer nyeresége. Folytatódik a Monsanto botrány. Megnyitott a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Utánajártunk, milyen érdekességekkel várják az érdeklődőket. Ezek mellett hallhatnak egy beszélgetést az OTP treasury üzletkötőjével is. A műsorvezető Szűcs Péter.

2018-10-15 06:35:00 Adásunk

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

2018-10-15 06:35:00

Versenyképességi fordulatra van szükség Magyarországon – hangzott el a Figyelő Top 200 pénteki konferenciáján. Ennek elkerülhetetlen eleme, a devizaadósság további csökkentése Matolcsy György szerint. Megvan a központi akarat az ipar fejlesztésére és már látszik is ennek jele a gazdasági növekedésben - mondta az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke a Trend FM-nek. Mindeközben van azért probléma is: versenyhátrányba kerül a magyar gazdaság, mert nem működik energiahatékonyan – mondta az Eon igazgatóságának tagja. Jelentős az elmaradása a hazai mikro, kis-és középvállalkozásoknak az ügyviteli rendszerek területén Európában - mondta el a Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetője. Bár jövőre jelentősen változik a cafeteria rendszere az adóváltozások miatt, a magasabb közterhek sem tántorítják el a nagyobb vállalatokat a korábbi juttatások szinten tartásától – derült ki az Edenred nevű, kifizetésekkel foglalkozó nemzetközi vállalat kutatásából. Rizikó, hogy mindössze a Szojuz hordozórakéta tud embereket az űrbe juttatni – reagált a C3S űripari Kft ügyvezető igazgatója arra a hírre, hogy hónapokra felfüggesztették az űrhajós küldetéseket. Hétfőn Szűcs Péter várja Önöket!

Korábbi adások

  • Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

    2018-07-12 06:35:00

    Akár már pár millió forintért is lehet találni nyaralót a hirdetések között – közölte az Otthontérkép. Miközben az ingatlan, és így a nyaralóárak folyamatos drágulásáról számolunk be hétről-hétre, a legolcsóbb nyaralók piacán is nagy a választék. A portál vezető elemzője azt mondta, a 10-15 milliós kategóriából már könnyen lehet választani népszerű turisztikai központok közelében is. Nagyot keresnek a Foci VB-n a fogadóirodák. Amellett, hogy meglepetés-eredmények is bőven születtek, az európai vezető piacokon is sokkal többet költenek szerencsejátékra a rajongók, mint az előző világbajnokság alatt. Újabb felvonásához érkezett a kereskedelmi háború. Az Egyesült Államok újabb 200 milliárd dollárnyi kínai termékre lengette be a védővámok kivetését. A szakértő szerint pozícióharc zajlik, eszkalálódásról nem lehet beszélni. Ezek mellett élőben számolunk be a foci Vb második elődöntőjének fejleményeiről, és a legfrissebb piac trendeket az ING elemzője hozza el a stúdióba. A műsorvezető Szűcs Péter.

    Belehallgatás: