A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01986 azonosító számú projektben elektronikus, híradástechnikai berendezés, és alkatrész nagykereskedelem tevékenységét fejlesztette a cég a nyíregyházi – Debreceni út 127. szám alatt található – telephelyén.

A megvalósult infrastrukturális beruházás projektelemek, a termelési és infokommunikációs eszközpark korszerűsítése, megújuló energiák alkalmazása, valamint a munkavállalók tudásának bővítése jelentős hozzáadott értéket jelentenek a vállalkozás életében. A fejlesztés biztosítja a termelési folyamatok költséghatékonyságának növekedését, a korábbi kapacitások jelentősen bővültek.

A projekt révén létrejött egy korszerű, a felmerülő vevői igényeket teljes körűen kielégíteni képes komplex infrastruktúra és eszközpark. A fejlesztés eredményeként a termelési folyamatok hatékonysága javult, a működési költségek csökkentek. A szervezet a versenyképességi mutatók növekedése mentén a változó üzleti környezetben is alkalmassá vált munkahelyeinek megőrzésére és további munkahelyek teremtésére.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.