A Portfolio.hu által közzétett összeállítás szerint a Budapest Bank Mobil Appot mind az Android, mind az iOS operációs rendszert használó ügyfelek szeretik: 4,7-es értékeléssel az első a hazai mobilbankok rangsorában a Play Store alkalmazásboltban, míg 4,6-os értékelésével holtversenyben a második helyen áll az App Store-ban. A Budapest Bank elkötelezett az alkalmazás folyamatos fejlesztése mellett. A cél az, hogy fintech élményt nyújtson az alkalmazás stabil banki háttérrel, így a Budapest Bank Mobil Appot a kor ügyféligényeit kiszolgálva, intuitív felépítéssel és szerethető külsővel ruházták fel, és olyan intelligens megoldásokat alkalmaznak benne, amelyek valóban kényelmessé teszik a mobilról történő bankolást. Az alkalmazás az alapvető banki funkciók mellett számos kényelmi megoldást is magában foglal, és  teljesen személyre szabható.

Március 1-jével tovább bővül a felhasználók köre, mivel a Huawei Mobile Services (HMS) rendszerére épülő okostelefonokon is elérhetővé vált a Budapest Bank Mobil App, így az érintett lakossági, valamint vállalati ügyfelek már a Huawei és Honor készülékeken is használhatják a bank mobilalkalmazását.

A Budapest Bank Mobil App a Play Store és App Store után mostantól elérhetővé vált a Huawei és Honor telefonokon megtalálható AppGallery-ben is. A Huawei saját alkalmazásboltjának köszönhetően már a bank azon ügyfelei is használhatják a mobilalkalmazást, akiknek az okostelefonja a Huawei Mobile Services (HMS) rendszerére épül. Egyelőre az alkalmazás csökkentett funkcionalitással érhető el, jelenleg a mobilfizetés, a QR kódos belépés, valamint a mobiltelefonos (push) jóváhagyás nem használható.

A Huawei saját alkalmazásboltja nemcsak a pénzügyi appok terén fejlődik dinamikusan, folyamatosan jelennek meg rajta a népszerű hazai és nemzetközi applikációk. Jelenleg 260 magyar fejlesztésű app érhető el az áruházban. A hazai Appgallery-felhasználók aktivitása kiemelkedő, a felhasználók számát tekintve Európa Top 10 országa között volt Magyarország tavaly.