A koncertszezon már nem is korlátozódik nyárra, hanem majdnem egész évben tart, nem is beszélve az egyéb programokról, próbákról, promóciós eseményekről. Miután Debrecenben lakunk, folyamatosan ingázunk Budapestre is, így valóban sokat autózunk, fontos a megbízható Opel-flotta.

Lukács szerint talán még sohasem kellet változtatniuk azért, mert elromlott volna a csapat valamelyik Opelje. Nemcsak a három debreceni rocker, hanem az egész csapatuk, technikai személyzetük is Opel kisbuszokon, kisteherautókkal közlekedik. Gyakran egy egész karaván van a zenekar körül, rendszeresen 5-6 teherautóval érkezünk a bulikra – mondta az énekes-basszusgitáros.

Nincs Tankcsapda koncert a Tank Force One, azaz a banda Opel Vivaroja nélkül. A fellogózott, terepminta-szerű fóliával díszített tárgyalóbuszban csak a három zenész utazik. Sofőr nélkül mennek mindenhová, ugyanis mind a dobos, Fejes Tomi, mind pedig a gitáros Sidi a vezetés szerelmese. „Szeretünk hárman együtt utazni, van egy különleges hangulata, és a zenekar körüli dolgokat is át tudjuk beszélni ilyenkor „– hangsúlyozza a Lukács Laci.   „Néha tárgyalóbusz, néha bulibusz a Tank Force One. Koncertek után mindig itt kezdődik az afterparty” A szívükhöz nőtt, a Vivaro rendszeresen szerepel klipekben, kisfilmeken is. A riporter Andor Attila.