További híreink

  • Biztos költségvetési pálya, 4 százalék körüli növekedés

    A Költségvetési Tanács elnöke szerint jelentős hátszelet kap a magyar gazdaság az uniós pénzek beáramlása miatt, de ezek nélkül is képes a magyar gazdaság egy megközelítőleg, 3 százalékos növekedésre. Kovács Árpád azon a véleményen volt, hogy már most is van egy részleges együttműködés az eurózóna és a magyar pénzügyi rendszer között, de ha az összes környékbeli ország bevezeti az eurót, akkor elkerülhetetlen lesz, hogy ezt Magyarország is megtegye. Kovács Árpáddal, a Költségvetési Tanács elnökével Szajlai Csaba beszélgetett a Trend FM, A Nap Vendége műsorában.
  • Akár 100 tőzsde érett cég is lehet a magyar piacon

    A hazai kis- és középvállalkozói szektorban körülbelül 400 olyan vállalkozás van, amely alkalmas lenne a Budapesti Értéktőzsdén való megjelenésre. Ezeknek a cégeknek a negyede, akár már a következő években megjelenhet a parketten, ehhez azonban a hazai megtakarítóknak is jobban a részvények felé kellene fordulnia, illetve a cégekben zajló generációváltás felgyorsulására is szükség lenne. A Budapesti Értéktőzsde vezetése az Xtend platform erősítésével bátorítaná a cégeket a tőzsdei szereplésre. Máté-Tóth Istvánnal, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgató-helyettesével Szajlai Csaba beszélgetett a Trend FM, A Nap Vendége című műsorában.
  • Már a lakáskiadás sem olyan jövedelmező

    Egyre nehezebb dolguk van az egyéni lakáskiadóknak a fellendülőben lévő ingatlanpiacon.
Friss hírek

Résztvevő cégek

Cégmenedzser

A Cégmenedzser Szoftver immár 2005 óta dolgozik azon, hogy Ügyfelei egy innovatív technológiák segítségével növekedjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink évről évre átlagosan 27%-ot növekednek, ezzel biztosítani tudják stabilitásukat.

Részletek

Altamix Consulting

Az anyósom lányának a férje, vagy az apám fiának az unokája, vagy a testvérem mamájának a mamája, ha vállalkozó és az én cégem fuvaroz neki, van-e valamilyen többlet adókötelezettsége a cégemnek? Kapcsolt vállalkozásai vagyunk-e egymásnak? Vonatkoznak-e cégeinkre a transzferárazás szabályai? Ha bejöttek az üzleti várakozások és árbevételem megtriplázódott, továbbra is egy cégem legyen? Vagy szervezzem ki az egyes folyamatokat külön cégbe? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keresik meg az Altamix Consulting Kft-t, Berényi Mariann transzferauditort, a kapcsolt vállalkozások szakértőjét.

Részletek

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda több mint 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás és úszásoktatásban, az SHD vízi képességfejlesztő foglalkozás által egy új korszakot nyitva ezen területen.

Részletek