Kis Albert vezérigazgató-helyettesként irányítja a továbbiakban a társaság nagykereskedelmi, valamint hálózatfejlesztési tevékenységét. Újonnan érkező vezetőként az ICT-piac ismert személyisége, Bőthe Csaba vezeti a marketing és üzleti támogatások igazgatóságot.

Marton László főigazgatóként áll a vállalati és kormányzati ügyfelek kiszolgálását végző szervezet élén, míg Kemendi Zsolt szintén főigazgatóként irányítja az IT-szolgáltatások fejlesztését, illetve a teljes IT- és műszaki üzemeltetést.

Javorniczky Áron, a csoport operatív vezérigazgató-helyettese úgy döntött, hogy 14 év után távozik a cégtől és egy hosszabb pihenőt tart. David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója köszönetét fejezi ki a sok éves, sikeres szakmai és vezetői munkájáért.

Az Invitech Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs szolgáltatója. Az Invitel Csoporthoz tartozó társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat.

A 20 éves tapasztalattal rendelkező cég jelenleg több mint 650 szakembert foglalkoztat, és mintegy 6000 partnerének nyújt telekommunikációs-, adatközponti- és felhőmegoldásokat, illetve IT-szolgáltatásokat.