Módos Márton 2001 óta dolgozik az első és egyetlen magyar hírrádió vezetőjeként. Az idén 18 éves InfoRádió honosította meg Magyarországon a hírrádiózás műfaját. A negyedóránkénti hiteles, releváns és elfogulatlan hírszolgáltatás mellett a közélet legfontosabb és legfrissebb információit helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal és magazinműsorokkal egészíti ki. Abban is egyedül áll Magyarországon, hogy egyáltalán nem sugároz zenét. A politikai-közéleti médiumoktól pedig az is megkülönbözteti, hogy nem közöl saját véleményt vagy kommentárt. Aréna című egyórás interjúműsora az ország egyik legtöbbet idézett rádióadása. 2001 óta a BBC szakmai partnere.

2018-ban, a "tárgyilagosság olvasható" mottóval infostart.hu címen internetes hírportált indított, melynek olvasottsága néhány hónap alatt meghaladta a napi 50 ezer egyedi látogatót. Az Inforádió műfajteremtő tevékenységét számos egyéb elismerés mellett ötször díjazták Superbrand címmel, 2008-ban Joseph Pulitzer-emlékdíjjal, 2013-ban pedig Prima Primissima díjjal tüntették ki.

Módos Márton szakmai tevékenységét korábban Táncsis Mihály díjjal, illetve a fővárosi önkormányzat által adományozott Budapestért-díjjal ismerték el.