6 helyszín, 1500 résztvevő, közel kétmillió forint támogatás: 2018. június 16-17-én ismét országos kerékpáros akcióval segítette a beteg gyermekek gyógyítását az Amway.

2014-ben, a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának 175. évfordulója alkalmából hagyományteremtő céllal rendezték meg az első Tour de Bókay jótékonysági bringázást, amelyhez az Amway főtámogatóként csatlakozott. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 kilométer kerekezéssel és jelképes részvételi díjjal támogassák a kórház munkáját. A program akkora sikert aratott, hogy a budapesti akcióhoz csatlakozva az Amway az elmúlt négy évben országszerte több helyszínen is megszervezte az adománygyűjtő kerékpározást. Idén Budapesten, Gyöngyösön, Vácon, Debrecenben, Kiskunhalason és Nagykanizsán összesen ezerötszázan vettek részt a jótékonysági programban.

A résztvevők Budapesten a Bókay Gyermekklinikát segíthették, Vácon a Jávorszky Ödön Kórház, Gyöngyösön a Bugát Pál Kórház, Debrecenben a DEKK Gyermekklinika Újszülött Intenzív Centrum, Kiskunhalason a Konduktív Óvoda és Kollégium, Nagykanizsán pedig az Alapítvány az Autista Gyermekekért javára ajánlhattak fel adományokat, melyet az Amway megduplázott. A biciklis akció eredményeként összesen közel 2 millió forint gyűlt össze.